NYHETER KIL DAMER

17. mar, 2017

I helgen er det duket for treningshelg for jentene. 2 treninger lørdag, klokken 09.30 og 15.00. Søndag er det treningskamp mot Fart. Fart er i år tippet på toppen av tabellen i 1.divisjon. Her får vi kjent på nivået inn mot sesongstart. Trolig blir dette den tøffeste treningskampen hittil i år. 

I helgen må fokuset være 100%. Lørdagen skal brukes godt til forberedelse inn mot kamp, både på treningsfeltet og utenfor banen. Mellom treningene vil det være lunsj og møte. 

Kampen spilles i Storhallen Kongsvinger. Klokken 13.00. 

16. mar, 2017

J19 NM KVALIK, KIL - FART  5-0 (2-0)

Gjemselund stadion, 50 tilskuere

 KIL: 1-4-4-2

Ingrid Vanebo, Sina K Lysen, Marthe H Taugbøl, Ragne H Svastuen, Elin Våde (k), Emma L Håpnes, Sandra S Ragnarsdottir, Vilde G Birkeli, Malin L Soleng, Sanne Martinsen, Naomi Griffin.   

Benyttede innbyttere: Siri Indgjerdingen, Helene Williams, Siri Bråten, Janine Mikkelsen, Martine Falkeid, Silje Thorkildsen.

Kampen blåses igang:  

27. min  1-0 Ragne scorer på corner fra Marthe.

35. min 2-0 Sanne. Naomi kriger godt innenfor 16 meteren og tilslutt er det Sanne som scorer etter at vi presser Fart tøft innenfor deres egen 16 meter.

Pause: 

46. min 3-0 Malin. Vilde jobber godt og vinner ball på venstre kanten før Naomi overtar og slår pasning til Malin ute på 16 meteren som nærmest lobber ballen over keeper og i mål.

55. min 4-0 Malin. Corner fra Emma som Malin møter på første og flikker ballen over keeper i lengste hjørnet.

60. min  5-0 Helene. Mange kriger godt innenfor 16 meteren til Fart, og det er til slutt Helene som klarer å sette ballen i mål.

 

En kamp jentene styrer fra start til slutt. Fart var aldri i nærheten av å true seieren, og spørsmålet var bare hvor stor seieren skulle bli. Allikevel må vi innrømme at dette ikke var av de beste kampene jentene har spilt. På tribunen ønsket nok publikum seg flere mål når laget dominerer kampen til de grader, men unøyaktighet og litt for mye slurv i flomlyset på Gjemselund gjør at det stoppet på fem scoringer. Det positive er at vi kontrollerer kampen selv om vi føler det er en del å gå på i eget spill. Morsomt å se Ingrid Vanebo tilbake i KIL drakt, og hun fikk en rolig dag mellom stengene. Imidlertid får Fart en stor sjanse i kampen og kommer alene mot Ingrid, men den avslutningen tok hun seg mesterlig av.

Nå gjenstår det en kamp i NM kvaliken mot Vallset, og med poeng i den kampen så er det klart for 1. runde i NM. 
 

Samtidig ønsker vi Naomi og Vilde god tur og lykke til med J17 EM kvalik!

9. mar, 2017

Vilde Birkeli og Naomi Griffin skal senere i mars hjelpe Norges J17 lag til å kvalifisere seg til EM. Eliterundene spilles i Bosnia. Her skal Norge møte Danmark, Wales og vertslandet. Kampene spilles fra 20 til 25 mars. Gruppevinnerne kvalifiserer seg til EM sammen med beste gruppetoer.EM sluttspillet arrangeres i Tsjekkia i perioden 2 - 14 mai.  

Vi er stolte over å ha 2 jenter med i troppen! Dette beviser at KIL fotball gjør en god jobb med unge talenter innenfor jentesiden. 


Mer informasjon om EM-J17 2017 kan dere finne her: http://www.uefa.com/womensunder17/index.htmlHer er resten av troppen til EM- kvalifiseringen

Karen Oline Sneve  -  KIL Hemne 
Silje Bjørneboe  -  Urædd 
Malin Skulstad Sunde  -  Fortuna Ålesund 
Ine Agnethe Aarskog  -  Klepp 
Rikke Bogetveit Nygard  -  Arna-Bjørnar 
Matilde Alsaker Rogde  -  Klepp 
Thea Bjelde  -  Arna-Bjørnar 
Jenny Røsholm Olsen  -  Lyn Fotball 
Elin Åhgren Sørum  -  Fløya 
Vilde Gullhaug Birkeli  -  Kongsvinger 
Kristine Rage  -  Klepp 
My Sørsdahl Haugland  -  Kolbotn 
Emilie Bølviken  -  Lyn Fotball
Kristin Holmen  -  Kolbotn 
Olaug Tvedten  -  Avaldsnes 
Elisabeth Terland  -  Klepp
Naomi Griffin  -  Kongsvinger
Martine Romsdal  -  Bossekop UL tatt ut 09.03.

 

9. mar, 2017

1 NM KVALIFISERINGSKAMP:

Elverum - KIL 0-6 (0-3) 
 
 
Kvalifiseringen for J19 NM 2017 er igang. Første kvalikkamp - Elverum borte. 
 
Kampen er igang. De 15 første minuttene styrer vi kampen totalt. Ingen store sjanser, men etter 28 minutt løsner det for jentene. Sandra vinner et oppspill på midten, forserer fremover og legger inn ballen til Elin som flikker ballen over keeper. 0-1 til oss! 
Det er mye bra tendenser i spillet vårt. I det 33 minutt får vi frispark fra 35 m. Frisparket settes elegant i høyre kryss av Marthe. 
Vi fortsetter å skape sjanser, en corner går like utenfor. Målfesten er ikke over. 0-3! Et flott angrep rulles opp fra bakre rekker. Ingrid legger ballen inn foran mål, ballen går forbi forsvaret til Elverum og Elin står dermed på blankt goal. Nå har vi full kontroll. 
 
Pause. 
 
2 omgang blåses igang og det tar ikke lang tid før vi igjen setter ballen i mål. For å være presis, 3 minutt. I det 48 minutt bryter Silje fint et oppspill fra Elverum. Hun legger ballen inn til Elin som ikke har et eneste problem med å sette inn sitt hattrick for kvelden! Kampen blir en målfest og vi er ikke fornøyd før vi har ydmyket motstanderne skikkelig. Vilde knaller inn en corner fra Marthe i det 50 minutt. Det står nå 0-5 på tavlen. OG IGJEN: IGJEN SCORER VI!! VI ER ENDA IKKE FORNØYDE og det er superspissen Elin som setter ballen i nettet - sin 4 for dagen. En knallstart i kvalliken. 
 
 
Laget fra start (1-4-4-2): 
Ingeborg - Siri I - Ragne - Marthe - Ingrid - Emma - Vilde - Sandra - Malin - Sanne - Elin
 
Innbyttere:
46 min Janine inn for Sanne og Silje inn for Siri I.
Bytter etter ca 60 min,flere innbytter på rekke og rad: Malin, Ragne og Emma ut. Sina, Helene og Siri B inn.
 
28. feb, 2017

Ny seier i treningskamp
QBIK-KIL Damer 0-4 (0-2)

Knallhard og kollektiv jobbing i presset ga resultater da KIL-damene gjestet Karlstad lørdag ettermiddag.

Hjemmelaget fikk knapt låne ballen og KIL-damene spilte seg frem til flere store sjanser.
Etter 20 minutter ble det endelig nettkjenning da Naomi Griffin scoret sitt fjerde mål på tre treningskamper. Rett før pause kom QBIK på en sjelden visitt og avslutningen gikk i stanga og ut. Dette var eneste farlige sjansen til hjemmelaget. I neste angrep kriget Sanne Martinsen inn 2-0.

I andre omgang fortsatte kampen med en stor KIL-dominans. QBIK, som mistet en del senstrale spillere når de rykket ned fra nivå 2 i Sverige i fjor høst, skapte knapt en farlighet.

Naomi Griffin vartet opp med nok en nettsuser da hun ekspederte et innlegg fra høyre kontant i mål et drøyt kvarter før slutt. Rett etterpå satte Vilde Birkeli punktum med et godt skudd fra 16 meter.

KIL-damene hadde muligheter til flere scoringer, men det ville seg ikke.
Kampen ble en god gjennomkjøring med tanke på det offensive spillet. Som sagt kunne det blitt flere scoringer, men mange angrep ble avblåst på grunn av offside på i overkant ivrige KIL-spillere.

Så langt i vinter har tre treningskamper gitt tre triumfer. Nå reiser laget på treningsleir til Spania.

Neste treningskamp på hjemmebane er mot Fart i Storhallen søndag 19/3 klokken 1300


KILs (1-4-4-2): 
Ingeborg 
Martine - Ingvild - Siri - Elin 
Vilde - Ragne - Emma - Malin 
Sanne - Naomi 

Innbyttere: 
Siri I, Sandra, Ingrid, Helene, Marthe 

Utilgjengelige: 
Nora, Sara, Johanne