7. mar, 2013

6-0 i Raufosshallen

KIL jentene fortsetter å vise gode tendenser i oppkjøringen. På lørdag tok de enda en overbevisende seier mot 2. divisjonslaget Raufoss. Det ble hele 6-0 til KIL i Raufosshallen, selv med en tynn tropp på tur.

 

Utgangspunktet for kampen var at vi ønsket å jobbe med det offensive spillet, og dette fikk vi øvd mye på gjennom kampen. Vi bruker mellomrom og bakrom, det var også mye god samhandling i vårt offensive spill. Det vi må øve enda mer på, er at presisjonene i siste tredjedel må bli enda bedre. Vi spiller oss til en del store sjanser gjennom kampen, og scorer 6 mål, og dette er vi fornøyd med.

 

Vi fikk en del utfordringer med å klare å stille lag til denne kampen pga sykdom, ferie og i tillegg hadde Ida Bergersen en viktig håndballkamp. Vi klarte å stille 11 stk, og i tillegg fikk vi med Amalie Høgberget som kom rett fra to økter med kretslaget før på dagen. Veldig sporty at hun stilte opp, så vi hadde en på benken. Amalie debuterte på en veldig positiv måte, og med fortsatt god jobbing er det en spiller vi kommer til å ha glede av i årene fremover. Pernille Velta var også på banen igjen etter et langt skade avbrekk, og det var veldig positivt.

 

I kampen vil jeg også trekke frem at vi slipper til veldig lite sjanser, og at det defensive spillet fungerer godt over hele banen. En veldig bra gjennomført kamp av jentene.

 

Trykk her for å se hva Raufoss har skrevet om kampen.

 

Kampfakta:

 

Raufoss - KIL  0-6 (0-3)

0-1 Emma  Vestby-Kornstad (10 min.)

0-2 Pernille Velta (19 min.)

0-3 Emma Vestby-Kornstad (39 min.)

0-4 Pernille Velta (51 min.)

0-5 Emma Vestby-Kornstad (57 min.)

0-6 Mari Finsen (88 min. straffe)

 

Laget (4-5-1): Thea Hestnes - Johanne Christiansen, Tuva Rolstad Nilsen, Mari Finsen, Dina Støve - Mariann Nabben, Dorte Kvilten, Cecilie Dekkerhus - Emma Vestby-Kornstad, Pernille Velta (Amalie Høgberget 60 min.), Moa Eriksson