27. jan, 2013

5-2 seier over Nordre Trysil

Lørdag var det duket for årets andre treningskamp i Kongsvingerhallen og Nordre Trysil sto på motsatt banehalvdel. Kil måtte klare seg uten 8 spillere fra NTG som i helga deltok på en innendørsturnering i Lillehammer. Assistenttrener Are Dekkerhus ledet laget som ble en blanding mellom både 1.- og 3. divisjonsspillere. Jentene gjorde en solid jobb til tross for at mange viktige spillere manglet. 

 

Kil trøbler det tidlig til for bortelagets forsvarsrekke og det skal jentene snart få utteling for. Kil presser Nordre Trysil høyt i banen og leder 2-0 etter scoringer av Ida Bergersen og Nora Hanseen. Bortelaget reduserer til 2-1 etter en dødball hvor Kil ikke presser godt nok i forsvar. Like etter scorer Nordre Trysil enda et mål etter et gjennomspill og stillingen står nå 2-2. Ida og Nora scorer igjen hver sitt mål etter dette. Cathrine Storflor kommer inn i kampen og får æren av å avslutte det hele - det ender med 5-2 seier til Kil.

 

Dette er en velfortjent seier dere veldig mange viser seg positivt frem. Særlig de unge spillerne holder nivået og det er ingen som faller igjennom. Vår faste venstreback Caroline Vad Østby blir satt opp på midtbanen litt utover i kampen, noe som fungerte veldig bra. Nordre Trysil viser at de er et bra lag med god fysikk og det er høyt tempo i store deler av kampen.

 

NTG-jentene vant forøvrig 4-3 mot Lyn i finalen i Lillehammer-Cup. Gratulerer!

 

Kampfakta:

(Kommer senere)

 

Trykk her for å se Glåmdalens artikkel om kampen!