18. jan, 2012

Treningskamper og skadenytt

Årets treningskamper er nå endelig spikret. Vi skal blant annet til Oslo første helgen i februar og delta på Lyns eliteturnering. Her vil vi få minimum 3 kamper mot god motstand. Denne turneringen kommer nok til å brukes til å se alle spillere i kamp, så det blir en del rullering igjennom helgen. Resten av treningskampene kan du se her. Alle treningskampene som arrangeres hjemme i Kongsvingerhallen vil ha gratis inngang. Kildamer.com kommer til å følge treningskampene med tilstandsrapport før alle kamper, og referater og intervjuer etter kampene.

 

 

Når det gjelder skadesituasjonen så er det lite nytt å melde. Mari Finsen trener fortsatt alternativt, og vi håper å se henne tilbake i aksjon i løpet av februar. Ellers er det vært veldig mange spillere som sliter med smårusk. Nesten alle spillere i troppen har stått over økter grunnet småskader eller sykdom i løpet av desember og januar. Vi håper at alle skal bli 100% fit så fort som mulig. Det er viktig å vise seg frem på trening når konkuransen om en plass på laget er hardere enn noen gang.

 

"Vi har 18 spillere i troppen, og jeg føler at alle 18 har en sjans til å være i 11eren som går ut på banen i første seriekamp mot Voss. Nå må jentene virkelig vise seg frem på trening og i de kommende treningskampene, for å vise seg verdig en plass på laget." Sa Johan Hammarstrøm til Kildamer.com