4. nov, 2012

Avslutning

I går ble damelagets årlige avslutningsmiddag holdt i rådhuset. Her ble det som vanlig mye god mat, fine taler, prisutdelinger, mye latter og noen tårer. Martine Berget og Thine Hestnes holdt spillernes tale, en morsom og rørende oppsummering av årets sesong. Deretter holdt styreleder Brynjar Fredheim som vanlig en "kort" og innholdsrik tale, hvor han snakket om årene sesongen som har gått, og om planene for sesongen som kommer. Han delte også ut sin tradisjonsrike hederspris "Brynjars bukett", og den gikk i år til Tuva Nilsen.

Deretter var det trenerne som holdt sine taler. Jørgen Kristiansen oppsummerte sine 2 år som ass.trener for damene. Han sa at det hadde vært 2 givende og morsomme år, som har gitt han mange morsome oppleverser og mye lærdom som er godt å ta med seg på veien videre som trener. Han snakket også litt om potensialet som bor i laget, og mulighetene som er tilstedet i årene som kommer.

Johan Hammarstrøm holdt også en rørende tale hvor han oppsummerte sine 4 år som hovedtrener. Her ble det dratt frem mange høydepunkter. Han snakket også om lagets styrker, og hva de har hatt som hovedfokus i hans år som trener. Det blir nok rart for mange at Johan gir seg, og selvfølgelig litt vemodig. Han har lagt ned en fantastisk jobb i byens damefotball, og løftet den til et høyt nivå. I løpet av hans 4 år som trener har klubben rykket opp to ganger, og utviklet mange gode fotballspillere. Det har også blitt to 3.plasser i NM, og medalje i store turneringer som Gothia cup og Dana cup. Selv om Johan nå gir seg som hovedtrener, så kommer han til å fortsette litt i kulissene rundt damelaget gjennom sin jobb som daglig leder i Kil Fotball.

Senere på kvelden delte trenerne ut flere priser. Kine Hanssen og Tuva Nilsen delte 1.plassen i dugnadskonkurransen. Ida Bergersen ble for 2.året på rad toppscorer, mens Thine Hestnes ble kåret til årets spiller. Thine har vært en bauta på Kils midtbane i flere sesonger, og har vært med helt siden oppstarten i 2009. Hun spiller aldri dårlige kamper, og er en spiller vi alltid kan regne med når det gjelder innsats og arbeidsmoral.

Flere personer ble også hedret for sin innsats rundt laget i år. Her kan vi nevne Nina Finsen som har gjort en veldig god jobb som lagleder. Svein Masterudlien har lagt ned mange timer med arbeid som materialforvalter og det er også noe vi setter stor pris på. Arnstein Hestnes har også gjort en stor jobb i forbindelse med hjemmekampene. Det har også speaker Mads Andersson gjort. Tor Inge With og Kari Isnes har også hjulpet til på arrangementsiden i år. Bente Sandnes og Monica Solli har også lagt ned mange timer dugnadsarbeid i år, spesielt i forhold til lunsj i forkant av hjemmekamper.

En stor takk til dere alle!