28. okt, 2012

Tap i avslutningskampen

Kil tapte i dag 4-0 borte mot Fløya i sesongens siste kamp. Kil sto desverre med lua i hånda i 1.omgang, og det holdt ikke mot et godt Fløya lag. Fløya dominerte det aller meste av omgangen, og fikk gå til pause med 2-0 ledelse. En ledelse som var helt fortjent etter spillets gang.

I 2.omgang hever Kil seg flere hakk, og er uheldige som ikke får en redusering i løpet av omgangens første 20 minutter. Istedet er det Fløya som får satt spikeren i kista på sin første store målsjanse denne omgangen. Da går nok litt av piffen ut av våre jenter, og Fløya får også lov til å sette inn 4-0 før kampen blåses av.

En helt fortjent Fløya seier i denne kampen. Selv om Kil neppe er veldig fornøyd med denne kampen, så kan vi nå se tilbake på hele sesongen. At vi til slutt blir nummer 5 i serien er veldig sterkt. Spesielt med tanke på at vi er nyopprykket, og hadde som mål å unngå nedrykk. Vi velger derfor å ikke dvele så alt for lenge ved denne kampen, men heller å glede oss over den gode sesongen som er lagt bak oss!

Kampfakta:

15 min: 1-0 (Straffe)
26 min: 2-0
65 min: 3-0
85 min: 4-0

Kil (4-3-3/4-4-2):
Kine Knashaug, Mari Finsen (Emilie Nylend fra 78), Martine Berget, Tuva Nilsen, Caroline Vad Østby, Kine Hanssen (Nora Hanssen fra 71), Christine Nystuen, Thine Hestnes, Cecilie Dekkerhus, Moa Eriksson (Kristine Lonkemoen fra 71), Ida Bergersen.