28. okt, 2012

Før kampen: Fløya-Kil

Årets siste kamp for damelaget spilles borte mot Fløya på søndag. Tabellmessig så har Fløya lite å spille for, da det allerede er klart at de blir nummer 6 på tabellen. Men vi forventer likevel å møte et godt Fløya lag som vil avslutte sesongen med seier. Forrige serierunde tok de en sterk 2-3 seier borte mot Sola. Motsatt oppgjør endte 1-2 til Fløya på Gjemselund, en kamp hvor Kil nok presterte godt under normal standard.

Kil kan som kjent bli nummer 4 på tabellen, men er da avhengig av å slå Fløya samtidig som Avaldsnes tar poeng mot Grand Bodø. Dette bør være en fin gulrot for våre jenter i denne kampen. Martine Berget er tilgjengelig for Kil igjen etter å hjulpet Norges J19 lag til 3 seiere i EM kvalifiseringen tidligere i uken.Pernille Velta og Ine Sletbakken er fortsatt skadet, og er ikke med til Tromsø. Johanne Christiansen må også bli igjen på Kongsvinger, og det samme må reservekeeper Thea Svalstad. Men gledelig nok så er Thea Hestnes tilbake i troppen. Hun har trent godt over flere uker, etter å ha hatt en pause fra fotballen tidligere i sesongen. Følgende tropp reiser da til Tromsø i morgen tidlig:

Thea Hestnes, Mari Finsen, Nora Hanssen, Tuva Nilsen, Thine Hestnes, Martine Berget, Kine Hanssen, Christine Nystuen, Kine Knashaug, Moa Eriksson, Emilie Nylend, Caroline Vad Østby, Cecilie Dekkerhus, Kristine Lonkemoen og Ida Bergersen.

Dette er jo også siste kamp for Trener Johan Hammarström og hans assistent Jørgen Kristiansen. Som de aller fleste sikkert har fått med seg, så gir begge seg etter henholdsvis 4 og 2 år som trenere for laget. De vil nok absolutt sette pris på å kunne avslutte med seier i siste kamp!

På grunn av værforholdene i Tromsø så er kampen flyttet fra Fløyabanen til Skarphallen. Dette er vi veldig glad for!

Kampen kan følges "live" her fra kl.13.00.