19. okt, 2012

Før kampen: Kil-Grand Bodø

Årets siste hjemmekamp spilles søndag kl.13.00 på Gjemselund. Grand Bodø er motstander, et lag som har vist god form i det siste. I deres tre siste kamper så har de plukket 7 poeng. De har slått Fløya og Sola nok så overbevisende, og spilt uavgjort mot topplaget Medkila. Vi vet blant annet at Victoria Ludvigsen er en meget god spiller, som må passes godt på. Motsatt oppgjør endte med 2-3 seier til Kil i Nordlandshallen, en kamp som var noe av det aller beste Kil har prestert i år.

Kil er også i god form, med seier i 3 av de 4 siste kampene. Spesielt den sterke 1-5 seieren mot Sarpsborg 08 forrige helg har gitt laget god tro på at det er mulig å vinne de to siste kampene. Pernille Velta og Ine Sletbakken er fortsatt skadet, og i tillegg er kaptein Martine Berget utilgjengelig på grunn av at hun er i Tyrkia for å spille EM kvalifisering for J19 landslaget. Foruten disse 3 er troppen skadefri, og alle andre spillere er tilgjengelig.

Ingen av lagene er med i kampen om opprykk eller nedrykk, så alle jentene kan nok slippe ned skuldrene og spille uten press denne kampen. Vi tror derfor at det kan bli en morsom og målrik kamp. Status tabellmessig er at Grand Bodø ligger på plassen forann Kil, med 4 poeng mer. Om Kil vinner har de gode muligheter til å snyte Grand Bodø for 4.plassen, ettersom Grand møter Avaldsnes i siste kamp. Men om Kil skulle tape denne kampen er håpet om 4.plass ute.

Siste sjanse til å se jentene i denne sesongen. Vell møtt!