14. okt, 2012

Kil 2 endte på 2.plass i 3.div

Rekruttenes trener Are dekkerhus oppsummerer rekruttenes sesong på følgende måte:

Fotballjentenes rekrutter spilte i J-19 sist år. Inneværende år ble det på oppfordring fra Krets, søkt om direkte avansement til 3. divisjon kvinner. Dette får å få et godt matchnivå for gode spillere. Samtidig ble det påmeldt et 4.div.kvinner.

Målsettingen før sesongen var topp 3 plassering for begge lag i serien .Andre målsettinger var å vinne cuper. Nådde langt i NM(telenorcup) og vant gull og bronsjepokal i J-17 Denmark-cup( alm.klasse og elite) Med 2.plass i 3.divisjon kvinner , og 3. plass i 4. div. kvinner, må vi si oss mer enn fornøyd med årets sesong !
 

Flere av jentene er løftet opp på 1.divisjonslaget og noen hospiterer opp. Fra områdene rundt Kongsvinger kommer stadig flere unge dyktige jenter som ønsker å være med på å utvikle seg. Det er etter hvert mange av jentene som har utviklet seg gjennom klubb og krets til å bli landslagsspillere. Forskjellige typer hospiteringsordninger og gode treningsfasiliteter har vært viktige. Forbilder i klubben samt muligheten for å utvikle seg i egen klubb er også bidragende. Langsiktighet og betydningen av å favne alle spillere uavhengig av ambisjonsnivå –er også sentral. Å skape en vinnerkultur med god trivsel bla.utøvere ,gir troen på at all trening nytter. En positiv feedback til spillere underveis på feltet og i spillersamtaler er nødvendig.
 

Håper at det også fremover blir interessant å være jentefotballspiller i Kongsvingerområdet.

Mvh

KIL fotball ,Trener 3.og 4.div.kvinner

Are Dekkerhus

NB! Selv om det i utgangspunktet kun er laget som vinner 3.divisjon som rykker opp, er det fortsatt opprykkshåp for Kils rekrutter. Dette er på grunn av at enkelte lag muligens trekker seg før neste sesong. Et mulig opprykk vil også være avhengig av resultatene til Lyn og Øvrevoll Hosle i kvalifiseringen til 1.divisjon.

Her finner du tabellen og reslutatene fra årets 3.divisjon