14. okt, 2012

Årsbeste!

Kil knuste Sarpsborg 08 hele 1-5 på Sarpsborg Stadion i dag. Dette var en kamp hvor absolutt alt stemte for Kil. Sarpsborg hadde ballen mye i store deler av kampen, men ble gang på gang presset til å gjøre feil på grunn av knallgod defensiv jobbing og organisering fra våre jenter. Våre jenter var så godt organisert og hardtarbeidende, at det tidvis så ut som vi var flere spillere på banen. Fantastisk bra jenter!

Offensivt var det også en meget god kamp fra Kil. Den gode defensiven gjorde at vi ofte skapte gunstige brudd. Jentene tok godt vare på disse mulighetene, og  kjørte overgang etter overgang. Gode bevegelser, vilje til å bli med fremover, og kvalitet i pasningene var absolutt til stede. At vi scorer 5 mål i denne kampen er det ikke noe å si på, for det kunne like gjerne vært flere. Målscorere for Kil i dag ble Moa Eriksson, Christine Nystuen, og et hatrick av Ida Bergersen.

Det er bare å ta av seg hatten for denne prestasjonen jenter. Sarpsborg er et meget godt lag, og de var nødt til å vinne denne kampen for å ha sjans på opprykk. Når vi ser på lagoppstillingen deres så ser vi også at alle deres beste spillere er med. At vi da vinner så overlegent som vi gjør er rett og slett utrolig sterkt. I løpet av de to årene undertegnede har fulgt Kils damelag, så er dette uten tvil den beste prestasjonen. Dette lover godt for fremtiden!

Kampfakta:

1 min: 0-1 Moa Eriksson
25 min: 0-2 Ida Bergersen (Mari Finsen)
32 min: 0-3 Christine Nystuen
37 min: 0-4 Ida Bergersen
50 min: 1-4 (Straffe)
52 min: 1-5 Ida Bergersen (Kine Hanssen)

Kil (4-3-3):
Kine Knashaug, Mari Finsen, Martine Berget, Tuva Nilsen, Caroline Vad Østby, Christine Nystuen, Thine Hestnes, Cecilie Dekkerhus, Kine Hanssen, Ida Bergersen, Moa Eriksson.