12. okt, 2012

Før kampen: Sarpsborg 08-Kil

I morgen venter kamp mot et nytt topplag for Kil. Sarpsborg 08 står på motsatt banehalvdel, og det er et lag vi kjenner godt. De kjemper i øyeblikket med Medkila om å kapre 2.plassen i 1.divisjon, noe som vil gi kvalifiseringskamper om opprykk til toppserien. De lå lenge godt ann til å ta denne plassen foran Medkila, men to tap mot henholdsvis Medkila og Avaldsnes har gjort at de nå må ha hjelp fra andre lag i de 3 siste serierundene. Det er alltid spennende oppgjør i Sarpsborg, men vi har hatt trøbbel med å slå de i både serie og cupkamper det siste året. Men vi husker treningskampen før årets sesong, da Kil tok en sterkt 4-1 seier på Sarpsborg Stadion.

Kil tapte hengekampen mot Medkila i midtuken, men vi føler likevel at prestasjonen var god på mange punkter. Og med to seiere i de to tidligere seriekampene kan vi trygt si at formen er bra. Ine Sletbakken og Pernille Velta er fortsatt ute med skade, men Christine Nystuen og Caroline Vad Østby er tilgjengelige igjen etter skade og karantene. Følgende tropp reiser til Sarpsborg på lørdag:

Thea Svalstad, Johanne Christiansen, Mari Finsen, Nora Hanssen, Tuva Nilsen, Thine Hestnes, Martine Berget, Kine Hanssen, Christine Nystuen, Kine Knashaug, Moa Eriksson, Caroline Vad Østby, Cecilie Dekkerhus, Kristine Lonkemoen og Ida Bergersen.

Kampen kan følges "live" her fra kl. 15.00.