9. okt, 2012

Medkila ble for sterke

Medkila ble et hakk for sterke for Kil, og vant dagens kamp 0-2. Kil hang godt med igjennom hele kampen. I 1.omgang er det Kil som er nærmest scoring, og allerede etter få minutter får Cecilie Dekkerhus muligheten alene med keeper. Desverre går avslutningen like utenfor mål. Det kommer ikke så mange flere målsjanser denne omgangen. Medkila har ballen mye, men har store problemer med å trenge igjennom et godt organisert og hardtarbeidende Kil lag. Lagene går dermed til pause på stillingen 0-0.

Andre omgang starter på verst tenkelig vis for Kil. Medkila får et frispark 35 meter fra mål, og det blir slått et innlegg som får gå uhindret forbi samtlige spillere og rett inn i mål. Kil forsøker nå å løfte spillet noe, men klarer ikke å komme til noen farligheter. Men Kil fortsetter sin gode defensive jobb, og Medkila skaper ingen nye målsjanser før det står 70 minutter på tavla. Igjen er det en dødball som ender med baklengsmål. En Medkila spiller får stå umarkert på 6 meter, og header ballen kontant i mål. Etter dette går noe av gnisten ut av Kil jentene. Noen halvsjanser og dødballer skapes, men ikke nok til å få ballen i nettet. Dermed ender det 0-2 til bortelaget.

Alt i alt en absolutt brukbar kamp fra Kil. For andre kamp på rad gjør vi en meget god kamp defensivt, og vi slipper ikke Medkila til noen muligheter foruten dødballer. Offensivt skapes det dog desverre for lite. Men Medkila er et lag som fort kan spille i toppserien neste år, og med tanke på det er prestasjonen bra. Vi er fullt på høyde med Medkila i banespillet, og når det kommer til ferdigheter med ball er vi muligens hakket bedre. Vi jobber også godt igjennom kampens 90 minutter, og innsatsen er det ikke noe å utsette på. Den store forskjellen på lagene er nok fysikken og rutinen, og det er det som gjør at Medkila tar med seg alle poengene fra denne kampen.

Allerede på lørdag er det nye muligheter for Kil. Da er det bortekamp mot et annet topplag, nemlig Sarpsborg 08. Dagens kamp viser at ingen ting er umulig, så jentene har absolutt muligheter til å få med seg noe fra den kampen.

Kampfakta:

47 min: 0-1
71 min: 0-2

Kil (4-3-3/4-4-2):
Kine Knashaug, Mari Finsen, Martine Berget, Tuva Nilsen, Johanne Christiansen, Kine Hanssen, Thine Hestnes, Cecilie Dekkerhus, Moa Eriksson, Kristine Lonkemoen (Nora Hanssen fra 72 min), Ida Bergersen.