6. okt, 2012

1-0 seier over Fortuna

Kil slo i dag Fortuna 1-0 på Gjemselund. Kampen åpnet relativt svakt fra begge lag, og ingen av lagene skaper noen nevneverdige farligheter den første halvtimen. Men etter 33 minutter får Ida Bergersen muligheten alene med keeper etter at Thine Hestnes vinner en duell på midtbanen. Alene med keeper gjør Ida ingen feil, og lobber ballen over keeper og inn i mål. Omgangen ebber ut med 1-0 til Kil, en omgang som ingen av lagene kunne være veldig godt fornøyde med.

I andre omgang løfter Kil seg flere hakk i forhold til de første 45 minuttene. Det ble mer trøkk i duellspillet, og ballen ble i større grad enn i 1.omgang spilt i lengderetning istedet for på tvers. Dette fører til at Kil dominerer omgangen totalt, og skaper flere gode muligheter. Desverre blir ingen av sjansene satt i mål, mye på grunn av flere klasseredninger fra Fortunas keeper. På andre siden av banen er Fortuna aldri i nærheten av å få inn en utlikning, og vi teller faktisk ingen sjanser til Fortuna i løpet av hele andre omgang. Dette er mye på grunn av at Kils backfirer spiller en meget solid kamp. 

Neste kamp spilles allerede førstkommende tirsdag kl.16.30. Da kommer topplaget Medkila på besøk til Gjemselund for å spille den utsatte kampen fra den 16. serierunden.

Kampfakta:

33 min: 1-0 Ida Bergersen (Thine Hestnes)

Kil (4-4-2):
Kine Knashaug, Mari Finsen, Martine Berget, Tuva Nilsen, Johanne Christiansen, Kine Hanssen, Thine Hestnes, Cecilie Dekkerhus, Nora Hanssen (Kristine Lonkemoen fra 82), Ida Bergersen, Moa Eriksson.