28. sep, 2012

Før kampen: Alta-Kil

En weekend i Alta står for tur for Kil jentene. Allerede i ettermiddag går flyet, og kampen spilles i morgen kl.15.00. Alta er et lag som har hatt en tung høstsesong så langt. De lå på trygg plass etter vårsesongen, men i høst har de ikke tatt et eneste poeng. Det gjør at de nå ligger under streken, og er nok nødt til å få med seg poeng fra kampen mot Kil skal de ha heng på lagene som ligger forann de på tabellen. Kil vant motsatt oppgjør, men det er ikke noe garanti for at Kil skal ta alle 3 poengene i denne kampen. Alta er nemlig et lag som ofte spiller jevne kamper, men som litt for sjelden klarer å avgjøre de i deres favør.

Kil har heller ikke vist noen kjempeform på høstsesongen, med 4 poeng på 5 kamper. Men det er en revansjelysten gjeng som setter seg på flyet i dag, og mange har lyst til å vise seg fra en bedre side enn mot Avaldsnes forrige helg. Christine Nystuen og Pernille Sundby er fortsatt ute med skade, men Kil sender likevel en sterk tropp nordover. Følgende spillere er med:

Thea Svalstad, Kine Knashaug, Moa Eriksson, Mari Finsen, Caroline Vad Østby, Tuva Nilsen, Martine Berget, Thine Hestnes, Kine Hanssen, Nora Hanssen, Cecilie Dekkerhus, Kristine Lonkemoen, Ida Bergersen, Ine Sletbakken og Emma Kornstad.

Kampen kan følges "live" her fra Lørdag kl.15.00.