23. sep, 2012

Serielederen viste klasse

Kil tapte hele 9-1 i dagens bortekamp i 1.divisjon mot Avaldsnes. At Kil er 8 mål dårligere enn Avaldsnes er nok litt mer enn normalt, men at det er stor forskjell på lagene er det nok ingen tvil om. Kil fikk en verst tenkelig åpning på kampen etter baklengsmål allerede etter 5 minutter. Og slik fortsatte det gjennom hele første omgang helt til resultattavla viste 7-0 til vestlendingene. Avaldsnes var smertefullt effektive, og Kil var rett og slett veldig svake.

I pausen legges taktikken om, og nye målsetninger for kampen blir satt. Da fungerer ting mye bedre, og vi slepper kun inn 2 mål i andre omgang. To mål som forøvrig kunne vært unngått om man ikke hadde gjort enkle personlige feil i egen 16 meter. Men Kil får også et trøstemål etter at Ine Sletbakken kriger inn ballen i mål, etter en fin pasning fra Moa Eriksson.

En fryktelig dårlig 1.omgang, men en OK 2.omgang gjør at vi ihvertfall sitter igjen med en noe mer positiv følelse etter kampen. Men etter en kamp hvor vi taper 9-1 er det likevel vanskelig å ta med seg så mye positivt. Vi får bare inrømme at Avaldsnes er et lag som er veldig bra, og at vi ikke hadde mulighet til å henge med i svingene. Med flere landslagsspillere i alle ledd, og spesielt en meget god Frida Magnusdottir på topp, er det ikke vanskelig å forstå at de nærmest er klare for opprykk. Men Kil skal nå gå inn i en ny treningsuke, og det er god tro på seier i kampen mot Alta neste helg. Her er nok motstanderen litt mer overkommelig enn de vi møtte i dag.

Kampfakta:

6 min: 1-0
19 min: 2-0
23 min: 3-0
25 min: 4-0
29 min: 5-0
40 min: 6-0
40 min: 7-0
49 min: 8-0
64 min: 8-1 Ine Sletbakken (Moa Eriksson)
76 min: 9-1

Kil (4-4-2):
Thea Svalstad, Mari Finsen, Martine Berget, Tuva Nilsen (Johanne Christiansen fra 45), Caroline Vad Østby, Kine Hanssen, Thine Hestnes, Cecilie Dekkerhus (Emilie Nylend fra 45), Moa Eriksson, Ida Bergersen, Ine Sletbakken (Kristine Lonkemoen fra 68).