22. sep, 2012

Snipp, snapp, snute...

Kils NM eventyr stoppet i semifinalen etter et knepent 1-0 tap borte mot Stabæk. Kil åpnet klart best på Nadderud, og er uheldig som ikke tar med seg en ledelse inn i garderoben etter 45 minutter. I andre omgang så er det Stabæk som har ballen mest, uten å skape de store målsjansene. Etter 79 minutter får de den viktige scoringen på sin første og eneste skikkelige avslutningen innenfor stengene. Kil presser på mot slutten men klarer desverre ikke å få ballen i mål.

Jentene spiller en god kamp, og det hadde absolutt ikke vært noe å si på om de hadde vunnet kampen. Defensivt er det knallbra, og Stabæk skaper nesten ikke målsjanser gjennom kampens 90 minutter. Duellspillet og innsatsen er også veldig bra, og jentene viser stor vilje til å vinne kampen. Desverre blir vi litt for lite giftige innenfor motstanderens boks, noe som gjør at vi ikke klarer å få ballen i mål.

Men jentene skal ha all honnør for innsatsen i denne kampen, og gjennom hele turneringen ellers. Å være blant Norges 4 beste J19 lag to år på rad er en sterk prestasjon. Men selvfølgelig føles dette surt når vi var så fryktelig nære å få oppleve en finale...

Vi gratulerer Stabæk med finaleplass og ønsker lykke til mot vinneren av morgendagens oppgjør mellom Arna-Bjørnar og Lyn.

Kampfakta:

79 min: 1-0

Gult kort: Cecilie Dekkerhus

Kil (4-4-2):
Thea Svalstad, Mari Finsen, Martine Berget, Tuva Nilsen, Caroline Vad Østby, Nora Hanssen, Thine Hestnes, Cecilie Dekkerhus, Moa Eriksson, Ine Sletbakken, Kristine Lonkemoen.

Benyttede reserver: Emilie Nylend og Johanne Christiansen.