9. sep, 2012

Poengdeling i Oslo

Dagens kamp mot LGT endte med to mål til begge lag, og dermed poengdeling. Lagene var best i hver sin omgang på Grei kunstgress, og poengdeling kan dermed sies å være et rettferdig resultat. Likevel føles det litt surt med Kil øyne når vi leder til det er igjen få minutter. Kil var best de første 45, og får scoringer ved Moa Eriksson og Kristine Lonkemoen. En veldig god Synne Jensen reduserer til 1-2 rett før pause.

I andre omgang er LGT best. De har ballen mye, og Kil blir løpende mye i mellom. De skaper ikke så mange målsjanser, men de få som de skaper er veldig store. Vi klarer å stå i mot helt til det gjenstår 84 minutter, da Synne Jensen igjen blir spilt alene igjennom og scorer. Det er totalt sett ingen stor fotballkamp, med veldig direkte spill fra begge lag. Dette gjør at det bølger mye frem og tilbake , og det er sjeldent mange kombinasjoner i lagene. Men det er forståelig at kampen blir slik i dag. Kil hadde veldig god uttelling med spill i bakrom i de første 45, og Linderud Grei ønsket nok også helt sikkert å få brukt styrkene i laget på best mulig måte.

Selv om ledelsen ikke holdt helt inn denne gangen, er det likevel en del positive punkter å ta med seg videre. Innsats, duellspill og kommunikasjon har vært punkter vi har jobbet med på trening den siste tiden, og på disse punktene har Kil hatt stor fremgang siden forrige kamp.

Kils førstekeeper Kine Knashaug brakk desverre nesen halvveis inn i 1.omgang. Vi vet ikke hvor lenge hun blir satt ut av skaden, men vi håper hun kommer seg raskt tilbake på banen. God bedring Kine! Det ble derfor også en debut for Thea Svalstad, etter kun 1 ukes trening med laget etter overgangen fra Brumunddal. Hun kom godt fra debuten, og hadde blant annet en kjemperedning da en LGT spiller kom alene med keeper.

Kampfakta:

10 min: 0-1 Moa Eriksson (Martine Berget)
35 min: 0-2 Kristine Lonkemoen (Ida Bergersen)

Kil (4-4-2):
Kine Knashaug (Thea Svalstad fra 26), Mari Finsen, Martine Berget, Tuva Nilsen, Caroline Vad Østby, Kine Hanssen, Christine Nystuen, Cecilie Dekkerhus, Moa Eriksson, Ida Bergersen, Kristine Lonkemoen.