7. sep, 2012

Skadenytt og kampendringer

To av Kils kommende kamper har fått endringer. Semifinalen i J19 NM er flyttet fra lørdag 22.september til fredag 21.september kl.19.00. I tillegg så neste helgs seriekamp mot Medkila flyttet på grunn av at Kil har fire spillere som er opptatt med landslag. Ny dato for kampen er enda ikke satt, men vi vil legge inn endringen i terminlista så fort den er klar.

På skadefronten er det noen gode og noen dårlige nyheter. For å begynne med de dårlige nyhetene så har Pernille Sundby fått et nytt tilbakefall på sin vonde menisk. Desverre har ikke sesongen blitt som vi hadde håpet for Pernille, og om det skulle bli noe mer spill i løpet av 2012 vill dette trolig være ren bonus. Veldig synd for den talentfulle angriperen, men vi har stor tro på at hun skal komme sterkt tilbake!

Foruten Pernilles skade ser troppen frisk ut. Noe småtteri har det vært de siste ukene, men intet stort å melde. Martine Berget ser ut til å ha blitt kvitt problemene med hælen, og Moa Eriksson er kampklar etter problemer med skulderen. Cecilie Dekkerhus har også retunert etter landslagsoppdrag. Kil kan dermed stille en bortimot skadefri tropp mot Linderud/Grei i helgens kamp.