16. mar, 2017

SEIER MOT FART I J19 NM KVALIK:

J19 NM KVALIK, KIL - FART  5-0 (2-0)

Gjemselund stadion, 50 tilskuere

 KIL: 1-4-4-2

Ingrid Vanebo, Sina K Lysen, Marthe H Taugbøl, Ragne H Svastuen, Elin Våde (k), Emma L Håpnes, Sandra S Ragnarsdottir, Vilde G Birkeli, Malin L Soleng, Sanne Martinsen, Naomi Griffin.   

Benyttede innbyttere: Siri Indgjerdingen, Helene Williams, Siri Bråten, Janine Mikkelsen, Martine Falkeid, Silje Thorkildsen.

Kampen blåses igang:  

27. min  1-0 Ragne scorer på corner fra Marthe.

35. min 2-0 Sanne. Naomi kriger godt innenfor 16 meteren og tilslutt er det Sanne som scorer etter at vi presser Fart tøft innenfor deres egen 16 meter.

Pause: 

46. min 3-0 Malin. Vilde jobber godt og vinner ball på venstre kanten før Naomi overtar og slår pasning til Malin ute på 16 meteren som nærmest lobber ballen over keeper og i mål.

55. min 4-0 Malin. Corner fra Emma som Malin møter på første og flikker ballen over keeper i lengste hjørnet.

60. min  5-0 Helene. Mange kriger godt innenfor 16 meteren til Fart, og det er til slutt Helene som klarer å sette ballen i mål.

 

En kamp jentene styrer fra start til slutt. Fart var aldri i nærheten av å true seieren, og spørsmålet var bare hvor stor seieren skulle bli. Allikevel må vi innrømme at dette ikke var av de beste kampene jentene har spilt. På tribunen ønsket nok publikum seg flere mål når laget dominerer kampen til de grader, men unøyaktighet og litt for mye slurv i flomlyset på Gjemselund gjør at det stoppet på fem scoringer. Det positive er at vi kontrollerer kampen selv om vi føler det er en del å gå på i eget spill. Morsomt å se Ingrid Vanebo tilbake i KIL drakt, og hun fikk en rolig dag mellom stengene. Imidlertid får Fart en stor sjanse i kampen og kommer alene mot Ingrid, men den avslutningen tok hun seg mesterlig av.

Nå gjenstår det en kamp i NM kvaliken mot Vallset, og med poeng i den kampen så er det klart for 1. runde i NM. 
 

Samtidig ønsker vi Naomi og Vilde god tur og lykke til med J17 EM kvalik!