25. aug, 2012

1-2 tap mot Sola

Det ble et nytt tap for Kil damene, denne gangen hjemme mot Sola. Det var en jevn kamp som kunne bikket begge veier, men til slutt var det Sola som trakk det lengste strået i kampen som endte 1-2. Begge målene Kil slipper inn var av det unødvendige slaget, og slike baklengsmål må vi unngå i fremtiden. Kils mål ble satt inn av Ida Bergersen, etter fint forarbeid av Thine Hestnes og Christine Nystuen.

Selv om Kil hadde mange spillere ute til denne kampen, så sitter man igjen med en følelse av at dette er en kamp man kunne ha vunnet. Sola vinner fordi de vill mest når kampen står og vipper, og fordi de vinner flere dueller enn Kil over 90 minutter. Dette må vi rette på til neste kamp jenter! Neste helg er det spillefri i 1.divisjon, og første mulighet for revansje for Kil jentene blir dermed borte mot Linderud/Grei lørdag 8.september.

Kampfakta:
16 min: 0-1
30 min: 1-1 Ida Bergersen (Christine Nystuen)
49 min: 1-2

Kil (4-4-2):
Kine Knashaug, Johanne Christiansen, Mari Finsen, Tuva Nilsen, Caroline Vad Østby, Kine Hanssen, Thine Hestnes, Christine Nystuen, Kristine Lonkemoen, Ida Bergersen, Ine Sletbakken (Mathilde Pedersen fra 74).

(Foto: Glåmdalen)