9. mar, 2017

SEIER I FØRSTE KVALIFISERINGSKAMP NMJ19:

1 NM KVALIFISERINGSKAMP:

Elverum - KIL 0-6 (0-3) 
 
 
Kvalifiseringen for J19 NM 2017 er igang. Første kvalikkamp - Elverum borte. 
 
Kampen er igang. De 15 første minuttene styrer vi kampen totalt. Ingen store sjanser, men etter 28 minutt løsner det for jentene. Sandra vinner et oppspill på midten, forserer fremover og legger inn ballen til Elin som flikker ballen over keeper. 0-1 til oss! 
Det er mye bra tendenser i spillet vårt. I det 33 minutt får vi frispark fra 35 m. Frisparket settes elegant i høyre kryss av Marthe. 
Vi fortsetter å skape sjanser, en corner går like utenfor. Målfesten er ikke over. 0-3! Et flott angrep rulles opp fra bakre rekker. Ingrid legger ballen inn foran mål, ballen går forbi forsvaret til Elverum og Elin står dermed på blankt goal. Nå har vi full kontroll. 
 
Pause. 
 
2 omgang blåses igang og det tar ikke lang tid før vi igjen setter ballen i mål. For å være presis, 3 minutt. I det 48 minutt bryter Silje fint et oppspill fra Elverum. Hun legger ballen inn til Elin som ikke har et eneste problem med å sette inn sitt hattrick for kvelden! Kampen blir en målfest og vi er ikke fornøyd før vi har ydmyket motstanderne skikkelig. Vilde knaller inn en corner fra Marthe i det 50 minutt. Det står nå 0-5 på tavlen. OG IGJEN: IGJEN SCORER VI!! VI ER ENDA IKKE FORNØYDE og det er superspissen Elin som setter ballen i nettet - sin 4 for dagen. En knallstart i kvalliken. 
 
 
Laget fra start (1-4-4-2): 
Ingeborg - Siri I - Ragne - Marthe - Ingrid - Emma - Vilde - Sandra - Malin - Sanne - Elin
 
Innbyttere:
46 min Janine inn for Sanne og Silje inn for Siri I.
Bytter etter ca 60 min,flere innbytter på rekke og rad: Malin, Ragne og Emma ut. Sina, Helene og Siri B inn.