24. feb, 2017

TRENINGSLEIR OG TRENINGSKAMP:

Jentene er nå inne i siste treningsuke før de setter snuten mot varmere strøk. Neste onsdag er det treningsleir i Barcelona som står for tur. Jentene reiser på treningsleir sammen med NTG Kongsvinger. Dette samarbeidet har klubben og NTG (Norges Toppidrettsgymnas) hatt de siste 3-4 årene, når de fleste kiljentene går på NTG VGS. 

Vi ser frem til treningsleir på fine gressmatter -  i gode omgivelser. Her vil vi få god trening med 2 økter om dagen, sol, bading, god mat, shopping? og ikke minst mye sosialt! Dette vil styrke lagmoralen frem mot sesongstart!

På grunn av skole og jobb er det noen jenter (som ikke går på NTG) som ikke får vært med på treningsleir. De må kjøre egentrening hjemme eller treninger sammen med 2.divisjonslaget slik at formen er på topp når resten av laget vender snuten hjem klare for siste innspurt i sesongoppkjøringen. 

Før koffertene skal pakkes er det treningskamp lørdag 25/2 som står for tur. Vi gjester Qbik borte i Karlstad. Qbik spilte i Elitettan i fjoråretssesong, men spiller i år i Div 1 Norra Götaland. Vi møtte Qbik til treningskamp i fjor samt også i sommer under treningsleir i Karlstad. Kampene endte med tap og uavgjort. Vi er derfor sugne på revansj og ser frem mot kamp. Kampen går klokken 17:00.

Hjemmeside Qbik: https://www.laget.se/QBIK_A/ 

På bildet: Qbiks lag