13. feb, 2017

SEIER I 2 TRENINGSKAMP:

Grei Kvinner Elite - Kongsvinger Damer (13.00 FuVo)

I helgen var det duket for oppkjøringens 2 treningshelg. Lørdag trente jentene ute på Hvam etterfulgt av en god lunsj hos Tore og Mette. Søndag var det kamp mot Grei som stod for tur:

Grei er et lag som kjempet høyt på tabellen i 1.divisjon i fjorårets sesong. Vi visste at det skulle bli en tøff kamp og brukte lørdagen godt for å forberede oss inn mot kampen dagen etter. 

I de første 30 minuttene av kampen svinger det litt frem og tilbake. Vi kommer til en del sjanser, men marginene er ikke på vår side. Dette endrer seg i det 37 minutt når Sanne Martinsen setter ballen elegant i mål etter innlegg av Elin Våde. 0-1 til oss til pause!! 

I garderoben setter Pål og jentene planen for andre omgang. Vi er enige om at vi ikke er helt på topp, men vi føler at vi har kontroll på motstanderne. Vi går ut i 2 omgang med selvtillit. Et bytte blir gjort: Marthe Taugbøl ut, Sandra Sol inn. 

Bare noen minutter etter at 2. omgang blåses igang scorer Grei og det står 1-1. Helene Williams kommer inn for Malin Soleng. Grei øker ledelsen til 2-1 og våre jenter må opp igjen etter en svært dårlig periode i første del av 2. omgang. Noami Griffin sørger for utligning i det 72 minutt. Vi er fortsatt med i kampen. Grei brenner straffe - ballen går over mål! Vi presser, men Grei forsvarer seg godt.Vi entrer de siste minuttene av kampen. 2-3! Sanne Martinsen setter ballen i nettveggen! Vi vinner 3-2. En kamp med mye klabb og babb som vi til slutt ror i land. 2/2 treningskamper er vunnet! 

 

KILs 1-4-4-2 

Ingeborg Løvli 

Elin Våde, Siri Delviken, Ingvild Morken, Martine Moseng 

Marthe Taugbøl, Ragne Svastuen, Emma Håpnes, Malin Soleng

Sanne Martinsen, Naomi Griffin 

Innbyttere: Sandra Sol, Helene Williams 

Siri Indgjerdingen, Ingrid Andersen 

 

Skadet/ ute med sykdom: 

Nora Hanssen, Johanne Christiansen, Vilde Birkeli, Sara Lysen