17. aug, 2012

Før kampen: Voss-Kil

En hektisk uke avsluttes med seriekamp borte mot Voss på lørdag. Allerede i morgen setter jentene seg på bussen vestover. Voss er et lag som har slitt så langt denne sesongen, og står med 0 poeng helt i bunnen av tabellen. De viser seg dog å være et vanskelig lag og møte på bortebane, og mange lag har slitt langt ut i kampene før de har fått hull på byllen. Det ryktes også at Voss har forsterket laget forann høstsesongen, så vi er spent på hvor gode de er. Dette er uansett ikke et lag som skal taes lett på, og her må det legges ned skikkelig innsats for å få med seg tre poeng hjem.

Kil har som kjent dagens cupkamp i beina, men vi satser likevel på å få restituert godt før kampen. Kine Knashaug blir trolig spilleklar etter overtråkket tidligere i uka. Ine Sletbakken fikk en kraftig lårhøne i dagens kamp, og står dermed over kampen sammen med Pernille Sundby som fortsatt er skadet.

Troppen som reiser i morgen er:
Kine Knashaug, Johanne Christiansen, Martine Berget, Caroline Vad Østby, Mari Finsen, Tuva Nilsen, Moa Eriksson, Cecilie Dekkerhus, Christine Nystuen, Kine Hanssen, Thine Hestnes, Ida Bergersen og Kristine Lonkemoen.

Kampen kan følges "live" her fra lørdag kl.13.