15. aug, 2012

Før kampen: Kil-Øvrevoll Hosle (J19 NM)

På torsdag spiller Kil kvartfinale i J19 NM mot Øvrevoll Hosle. Øvrevoll er et lag som har imponert så langt denne sesongen. De ligger sammen med Lyn og Røa 2 helt i toppen av  2.divisjon, og har dermed stø kurs mot kvalifisering til 1.divisjon i høst.  De har også vist at de har et solid lag ved å komme seg frem til kvartfinalen i NM. Vi møtte Øvrevoll Hosle to ganger i fjorårets serie, og vi husker i de kampene at de spilte en attraktiv form for fotball med ballen mye langs bakken. Dette blir derfor ingen enkel kamp for våre jenter.

Kil kommer til å stille med alt det de har av skadefrie spillere som holder alderen inne. Det vil si at stammen i laget kommer til å bestå av spillere som til daglig spiller i 1.divisjon, samtidig som vi muligens kommer til å fylle på med enkelte spillere fra rekruttlaget. På skadefronten er det slik at Pernille Sundby fortsatt er ute med skade, mens det også er knyttet litt usikkerhet til om Kine Knashaug rekker kampen etter et overtråkk tidligere i uken. Av overårige spillere i troppen til damelaget finner vi Christine Nystuen, Kine Hanssen og Ida Bergersen som altså ikke kan spille denne kampen.

Men vi satser fullt ut på å kunne vinne denne kampen. Det blir trolig en tøff kamp mot en veldig god motstander. Kampstart er 20.00 på Gjemselund, og det blir gratis inngang på kampen. Vi håper mange folk tar turen for å støtte våre jenter i NM!