9. aug, 2012

Før kampen: Kil-Åsane

På lørdag kl.14.00 sparkes høstsesongen igang, og Åsane tar turen fra Bergen til Gjemselund. Åsane er i likhet med Kil et ungt og nyopprykket lag som har imponert mange i vårsesongen. De ligger i øyeblikket på 7.plass på tabellen, kun fire poeng bak Kil. De har også imponert med å vinne Norway Cup i J19 klassen tidligere denne måneden. Det motsatte oppgjøret endte med 3-0 seier til Kil i Bergen, en kamp hvor resultatet trolig lyver litt i forhold til kampbilde.

Kil har som kjent hatt store utskiftninger denne sommeren, så folk kan forvente seg å se mange nye navn i troppen til denne kampen. Andrea Weng som skulle vært i USA, er tilgjengelig i denne kampen grunnet visumtrøbbel som har forsinket avreisen. På skadefronten er det litt usikkerhet. Det er en del spillere som sliter med litt smårusk, men vi håper de fleste blir klar for kamp. Den eneste spilleren som garantert ikke er tilgjengelig er Pernille Sundby, som ikke er klar etter meniskoperasjonen tidligere i sommer.

Vi tror dette blir en spennende og jevn kamp, mellom to unge lag som vill mye. Vi håper selvfølgelig på 3 poeng med god støtte fra hjemmepublikum på Gjemselund!