7. aug, 2012

5 jenter opp på A-laget

Kils damelag forsterker nå stallen ved å flytte opp 5 spillere fra eget rekruttlag. Alle 5 er spillere som den siste tiden har imponert på flere ulike arenaer. De har vist seg godt frem på kamper i 3.div, J19 NM og på trening med damelaget gjennom sommeren. De skal nå være med å kjempe om en plass på A-laget i 1.divisjon, men er fortsatt aktuelle for spill på rekruttlaget om det skulle bli behov for matchtrening. Her kommer en liten presentasjon av de fem:


2: Johanne Christiansen (95)

Johanne er en spennende forsvarspiller som kan bekle både back og stopperplass. Hun har vært uheldig med skader så langt i sesongen, men har den siste tiden kommet tilbake i god form. Hun er god til å lese spillet, samtidig som hun er duellsterk og trygg med ballen.

4: Nora Hanssen (97)

Nora er en ung og spennende spiller som kan spille i mange posisjoner, men trives best som kantspiller eller spiss. Hun har bra hurtighet, god til å utfordre og har en voldsom vinnervilje. Desverre er det slik at NFF merkelig nok ikke har gitt oss tillatelse til å bruke Nora i kamp denne høsten (født 97), men Nora kommer til å trene fast med damelaget fra nå av.

8: Mariann Nabben (94)

Mariann er en gammel kjenning som vi husker fra spill i 2.div i 2011. Hun er en sentral midtbanespiller som er veldig ballsikker, samtidig som hun har bra overblikk og god pasningsfot. Hun er også en skikkelig "fighter" som alltid gir 100% både på trening og i kamp.

16: Emilie Nylend (94)

Emilie fikk sin debut på damelaget borte mot VIF i 2.div i fjor, og tar nå steget opp som fullverdig medlem av a-laget. Hun kan spille både kant og back på venstre side av banen. Hennes styrker er et veldig bra venstrebein, godt overblikk og godt duellspill.

19: Kristine Lonkemoen (95)

"Lonke" er også en gammel kjenning fra 2.div i 2011. Hun kan spille både spiss, og kant på begge sider. Hennes styrker er først og fremst hurtigheten, og hennes egenskaper til å dra av en spiller eller to med ballen i beina.

Morsomt er det også at alle 5 spillere som vi flytter opp denne gangen er lokale. 3 av jentene er fra Kongsvinger, mens to andre er fra henholdsvis Skarnes og Grue. Det gjør at vi beholder den lokale tilhørigheten som er viktig for oss i Kil. I tillegg til disse fem som er flyttet opp vil det også være en del hospitanter på trening utover høsten. Mathilde Pedersen og Johanne Jahr er nok aktuelle her, samtidig som en del yngre jenter nedover i systemet også kommer til å få prøve seg en del på trening.

Troppen er enda ikke helt spikret med tanke på høstsesongen, og endringer vil nok fortsatt kunne forekomme. Både med eventuelt nye spillere inn og spillere på vei ut. Følg med på Kildamer.com for å holde deg oppdatert i fortsettelsen.

(Bilde fra venstre: Emilie Nylend, Johanne Christiansen, Mariann Nabben og Kristine Lonkemoen)