21. jul, 2012

Treningsleiren ble en suksess

Kil jentene har nå gjennomført en 6 dagers treningsleir i Stockholm, og dette ble en kanonbra uke for hele laget. Det ble gjennomført 7 treningsøkter, i tillegg til mye morsomt på ettermiddagene. Alle treningsøktene hadde god kvalitet, selv om dette kanskje ikke var den hardeste uken rent fysisk. Det flotte treningsanlegget og strålende vær ga en fin ramme rundt treningene. Morsomt var det også at flere av hospitantene virkelig benyttet sjansen og viste at de kunne henge med på nivået.

Det sosiale var vel så viktig som det sportslige på denne turen, og vi vil tørre å påsta at uken ble en suksess på dette området også. Alle jentene har storkost seg sammen, og hatt det artig med aktiviteter som leirdueskyting, båttur i skjergården, gode middager og mye shopping.

Nå går hverdagen tilbake til normalen, og vi er tilbake på Gjemselund den kommende uken. Vi kan dermed si at oppkjøring mot høstsesongen er godt igang, og vi håper å stå godt rustet inn mot den viktige åpningsuken på høsten. I løpet av de første 7 dagene har vi nemlig to seriekamper som virkelig kan være med å trygge en god plassering på tabellen, i tillegg til en spennende kvartfinale i J19 NM.

Vi gleder oss!