6. jun, 2016

Tap i Ålesund....

Etter en fin tur med propellfly til Ålesund og besiktigelse av en fin grassmatte på Aksla var vi klar for fotballkamp i sola på Nordvestlandet. Dette hadde vi trua på, men «Fru Fortuna» ville det annerledes.

Vi lot Fortuna Ålesund score på en dødballsituasjon tidlig i 1.omgang. Vi jobbet bra og hadde 65% av banespillet resten av første omgang. Ut av det kom det scoring fra Ida Bergersen. Pause og 1-1.

Etter en god «peptalk» i pausen ble vi enig om å gi gass og stå på helt hjem i 2.omgang. Likevel klarte hjemmelaget og lure inn en scoring til på dødball. Vi gikk i krigen og rettet opp dette med en scoring fra Ine Slettbakken. Fra 30 min i 2.omgang og ut hadde vi banespillet og kjørte kampen. Selvfølgelig på overtid og dødball som ble tildelt ut av ingen ting scoret Fortuna. Det ble for liten tid til å rette opp det.

Vi taper og vinner som et lag. Etter en dusj og spasertur til Fjellstua på Aksla med litt mat var tapet døyvet litt. Toppidrettsutøvere hater å tape så det satt i etter maten og på flyturen hjem. Damene fra de store skoger gir ikke opp. Hjem å trene og gjøre seg klar for Grand Bodø på Gjemselund neste søndag klokken 17.00.