21. mai, 2016

En "skostørrelse" unna seier på Hosle!!

Kil damene tok med en uavgjort hjem til Kongsvinger. Naomi Griffin scoret etter 6 minutter, dette gjorde at vi fikk litt ro i rekkene, selv om vi måtte stå imot et sverdslag i ny og ne. Etter 1.omgang sto det fortsatt 1-0 til oss.

Vi ble enige om å stå den helt hjem. Vi jobbet godt over hele fjøla. Helt til det 75.minutt. En liten glipp i det defansive hos oss gjorde sitt til at Øvrevoll/Hosle hogg til og utlignet.

Vi fortsatte å presse på. 5 minutter før slutt var vi den kjente tåspissen unna og ta ledelsen til 2-1, etter et angrep som rullet opp på venstresiden med en skråball inn til Nora Hansen. Det ebbet ut til 1-1 og ett poeng i sekken. Det nytter ikke å «gråte over spilt melk» og da det meste av støvet hadde lagt seg skal vi være fornøyd med 1 poeng i en tøff kamp på bortebane.  Vel,jentene er ikke helt fornøyd. I arbeidet de legger ned for dagen mener de selv at seier er det som gjelder.

Den innstillinga tar vi med oss til cupkampen  mot Vålerenga på tirsdag 24.mai klokken 18.00 og til neste seriekamp mot Fløya fra Tromsø på søndag 29.mai klokken 15.30.

 

 Vi sees på tirsdag og søndag !!

 

Det er mange som gjør bra kamper om dagen, ikke minst vår keeper Kine Knashaug som er avbildet her.