25. jun, 2012

Sterkt seier i Bodø

Kil jentene presterte årsbeste borte mot Grand Bodø, og vant kampen fortjent 2-3. Selv om Grand satt inn 1-0 på et skudd fra 20 meter etter 10 minutters spill var det ingen tvil om hvilket lag som var best i Nordlandshallen. Kil hadde hele tiden initiativet i kampen, og styrte det aller meste. Jentene våre holdt et voldsomt tempo ute på banen. Både i forflyttning defensivt, men også med ballen offensivt. Dette gjorde at kampen holdt høy kvalitet.

Kine Hanssen scoret 1-1 målet da hun kom alene med keeper etter et godt løp, og en god gjennombruddspasning av Ida Bergersen. Cecilie Dekkerhus sendte Kil opp i ledelsen like etter på et skudd fra 20 meter etter en gjennvinning høyt i banen. 1-3 blir satt i mål av Martine Berget etter corner fra Mari Finsen. Grand reduserer til 2-3 mot slutten, og skaper et lite trykk for utlikning i de siste minuttene. Men det er ingen ting å si på at Kil vinner denne kampen, og med litt større effektivitet kunne seieren fort ha vært større.

Jentene skal ha mye ros for denne kampen. Dette var uten tvil en av de aller beste kampene Kil har gjort de seneste sesongene. Det defensive sitter som et skudd, med korte avstander i laget, høy aggressivitet og tøft duellspill. Det offensive er også veldig bra med mange gode kombinasjoner langs bakken, og mange gode bevegelser. Flott laginnsats, da alle spillere virkelig presterer opp mot sitt høyeste nivå.

Vi går nå inn i sommerferien med en god følelse. Å prestere årsbeste i den siste kampen på våren er sterkt. Og med en kanongod form som viser 10 poeng på de fire siste kan vi ta sommerferie på 4.plass på tabellen. Strålende jenter!

For å lese mer om kampen kan du trykke her, eller lese dagens papirutgave av Glåmdalen.

Kampfakta:

12 min: 1-0
31 min: 1-1 Kine Hanssen (Ida Bergersen)
36 min: 1-2 Cecilie Dekkerhus
58 min: 1-3 Martine Berget (Mari Finsen)
82 min: 2-3

Gult kort: Cecilie Dekkerhus

Kil (4-4-2):
Kine Knashaug, Mari Finsen, Martine Berget, Mette Rudolfsen, Caroline Vad Østby, Kine Hanssen, Andrea Weng, Thine Hestnes, Cecilie Dekkerhus, Ida Bergersen, Moa Eriksson.

(Foto: Avisa Nordland)

 

Kil 2 spilte forøvrig også kamp søndag, og det endte med en sterkt 6-0 seier borte mot Hadeland. Flott revansje etter tapet i J16 NM!