9. jun, 2012

Hawaiifotball i Sola

Kil fikk med seg et poeng fra Stavanger, etter å ha spilt 5-5 mot Sola. Denne kampen inneholdt det meste. Kampen inneholdt blant annet straffer til begge lag, og rødt kort Kils eneste keeper. Det er sjelden vi ser en fotballkamp som bølger så mye frem og tilbake i løpet av 90 minutter, og det ble en uhyre spennende fotballkamp.

Kil åpnet veldig godt, og var super effektive. Offensivt så vi både gode kombinasjoner og flotte individuelle prestasjoner. Men også Sola var farlige på sine angrep. Det endte med en 4-2 ledelse til pause. I andre omgang skjedde det veldig mye. Kil virker veldig usikre, og i løpet av de første 20 minuttene av omgangen har Sola både redusert og utliknet. Kil kom seg litt mer inn i kampen, og setter inn den viktige 4-5 scoringen. Like etter har man en enorm sjanse til å punktere kampen men den går desverre utenfor. Med 5 minutter igjen av kampen får Sola straffe, og Kils eneste keeper på turen Thea Hestnes får direkte rødt kort. Angrepspiller Katrine Sæter (Bilde) må steppe inn i målet, men klarer ikke å redde straffen. De siste minuttene får vi et stort Sola press, men Kil klarer å ri av stormen og sikre et poeng.

Kil trener Johan Hammarstrøm var alt tatt i betraktning brukbart fornøyd etter kampen:

- Det skjedde utrolig mye i denne kampen. Vi ledet ved flere anledninger, men når Martine Berget blir skadet og Thea Hestnes blir utvist blir det vanskelig mot slutten. At vi da klarer å ta med oss 1 poeng må være bra. Jeg vil gjerne rose jentene for at de er effektive i dag, og at vi gjør 5 mål på 8-9 sjanser er veldig sterkt. Vi slepper desverre inn alt for mange, og vi senker prestasjonen for mye i 2.omgang.

 

Kampfakta:

8 min: 1-0
10 min: 1-1 Ida Bergersen (Moa Eriksson)
19 min: 1-2 Martine Berget (Mari Finsen)
33 min: 1-3 Ida Bergersen (Straffe) (Cecilie Dekkerhus)
44 min: 1-4 Pernille Sundby (Ida Bergersen)
45 min: 2-4
60 min: 3-4
65 min: 4-4
76 min: 4-5 Kine Hanssen (Pernille Sundby)
86 min: 5-5 (Straffe)

Kort:
85 min: Rødt Kort - Thea Hestnes

Kil (4-4-2):
Thea Hestnes, Mari Finsen, Martine Berget (Caroline Vad Østby fra 75), Mette Rudolfsen, Moa Eriksson, Kine Hanssen (Katrine Sæter fra 86), Andrea Weng, Thine Hestnes, Cecilie Dekkerhus, Ida Bergersen, Pernille Sundby).