7. jun, 2012

Før kampen: Sola-Kil

På lørdag reiser Kil til Stavanger for å spille seriekamp mot Sola. Sola er et lag som ser ut til å ligge rundt vårt eget nivå. De har i likhet med Kil 12 poeng, men de ligger foran oss på bedre målforskjell. Statestikken fra deres første 8 kamper viser 3-3-2, og en målforskjell på 18-15. De har forsterket stallen med flere gode spillere foran denne sesongen, og i midtuken holdt de på å detonere en skikkelig cupbombe. De spilte da mot toppserielaget Klepp, og tapte 4-5 etter ekstraomganger.

 

Kil fikk som kjent kjørt seg mot Stabæk i midtuken, men avslutningen av den kampen var veldig positiv. Vi kommer også fra to strake seiere i serien, og vi håper den positive trenden fortsetter i denne kampen. Men som alltid i 1.divisjon så er det lite som skiller lagene, og vi tror at det laget som er mest på hugget kan ta med seg seieren herfra. Det var nok få problemer ved å ta ut troppen til denne kampen, siden Kil bare har 15 spillere som er friskmeldte og klar til kamp. De 15 som reiser til Stavanger er:

Kine Knashaug, Mari Finsen, Martine Berget, Ida Bjerklund, Mette Rudolfsen, Kine Hansen, Andrea Weng, Caroline Vad Østby, Thine Hestnes, Moa Eriksson, Siri Delviken, Pernille Sundby, Cecilie Dekkerhus, Katrine Sæter og Ida Bergersen.

Kampen kan følges "live" her.