5. jun, 2012

Ingen cupbombe

Stabæk ble for sterke, og vant hele 0-7 på Gjemselund. Kil fikk en verst tenkelig åpning etter at Stabæk scoret sitt første mål før minuttet var gått. Dette påvirket nok jentene litt, og det tok litt for lang tid før vi kom opp på det nivået vi ønsket å være. Mot slutten av 1.omgang spiller Kil jentene seg noe opp. Vi legger om til 4-4-2, og gjør at vi klarer å legge press på Stabæk litt høyere i banen. Men det er fortsatt noe litt forsiktig over Kil jentene når vi går inn til pause på resultatet 0-4.

I 2.omgang er det et annet Kil lag som kommer på banen. Kil er mye tøffere i duellspillet, og lar ikke Stabæk få lov til å være gode i like stor grad som i 1.omgang. Dette gjør også at Kil klarer å skape noen brudd høyt i banen, og får noen muligheter til å kjøre overganger. Desverre klarer vi ikke å få så mye ut av disse. Stabæk er effektive i starten av omgangen, og scorer på sine 2 første muligheter. De setter også inn et straffespark mot slutten av kampen. Kil får en god scoringsmulighet på tampen, men avslutningen gikk desverre rett på keeper.

 

Alt i alt så kan Kil være godt fornøyd med deler av kampen. Vi blir litt for forsiktige og har for stor respekt for Stabæk i åpningen. Men 2.omgang er ingen ting å skjemmes over. Og når man ser på lagoppstillingen til Stabæk så er kanskje ikke 0-7 resultatet noe å henge med hodet over i det hele tatt. Vi møter et toppet Stabæklag, og dette laget har resultater som dette mot mange av lagene i toppserien. Det er gøy å få møte så gode jenter, og det er mye lærdom i dette.

Dermed er cupeventyret over for denne gang, og vi får sette vår lit til J19 og J16 i Norgesmesterskapene i år.

Her kan du lese hva Glåmdalen skriver om kampen:


Kampfakta:
1 min: 0-1 Trine Rønning
15 min: 0-2 Ingvild Stensland
22 min: 0-3 Ingvild Stensland
41 min: 0-4 Ada Hegerberg
53 min: 0-5 Ina Skaug
65 min: 0-6 Ada Hegerberg
85 min: 0-7 Caroline Graham Hansen (Straffe)

Kil (4-5-1/4-4-2):
Thea Hestnes, Mari Finsen, Martine Berget, Mette Rudolfsen, Ida Bjerklund, Kine Hanssen, Andrea Weng, Thine Hestnes, Caroline Vad Østby, Katrine Sæter (Pernille Sundby fra 63), Ida Bergersen (Siri Delviken fra 45).

 

(Foto: Simen Næss Hagen/Glåmdalen.)