3. jun, 2012

Før kampen: Kil-Stabæk (NM)

På tirsdag kl.18.00 kommer et av sesongens store høydepunkter for Kil jentene, da selveste Stabæk kommer på besøk til Gjemselund. Stabæk er for øyeblikket Norges beste lag. De er regjerende Norgesmestere, og leder toppserien etter 9 serierunder. De har enda ikke tapt en seriekamp denne sesongen, og har imponerende 31-5 i målforskjell. Med tanke på tradisjonene og ambisjonene Stabæk har i denne turneringen, regner vi med at de stiller et veldig sterkt lag i denne kampen.

 

Kil er inne i en god periode, med to strake seiere i serien. Vi håper derfor at Kil skal bite godt fra seg, og gi Stabæk solid motstand. Å forvente seier er nok kanskje i meste laget, men man kan likevel kunne forvente at Kil skal kunne hevde seg godt på innsats og vilje. Kampen vil være god lærdom, og gi en god referanse i forhold til hvor gode de beste spillerne i landet er. Vi kan jo også bruke dette som en målestokk i internasjonal standard siden Stabæk har hevdet seg godt i Champions League. Kil mangler et par spillere til denne kampen. Cecilie Dekkerhus og Moa Eriksson er i England på landslagssamling, og det er to-tre spillere til som sliter med småskader. Det kan også bli et par endringer i 11eren på grunn av at et par spillere fortjener en mulighet til å vise seg frem, og andre kanskje har godt av litt hvile.

Selv om Stabæk må sies å være storfavoritter, så må vi huske på at "cup er cup" og at "ballen er rund". Vi håper alle Kongsvingerfolk som er glad i fotball benytter muligheten til å ta turen til Gjemselund på tirsdag. En unik mulighet til å se våre unge og lokale jenter få bryne seg mot det beste laget i Norge.

Kampstart er kl.18.00. Billettprisen er som vanlig 50kr for de over 16, mens alle under 16 kommer inn gratis. For å vise at vi setter pris på alle våre lojale supportere har vi bestemt at vi gir de en liten bonus ved å la sesongkortene gjelde også i denne cupkampen. Vi håper på masse folk på tribunen, slik at Kil jentene får hjelpen de trenger for å detonere en cupbombe på Gjemselund!