2. des, 2015

Avslutningsfest for KIL Damer og signering!!

KONGSVINGER IL DAMER hadde  avslutningsfest på Gjemselund fredag 27 November.

 

Her var det taler, god mat, priser og laglederens quiz - (nesten på Drillo nivå ). Etter at en god Tapas var servert gjorde vi oss klare til prisutdeling etter en begivenhetsrik sesong hvor KIL Damer gjorde «all time high" med 4.plass i 1.Divisjon med 41 Poeng og 46 mål.

 

 

 

Følgende priser ble utdelt :

 

Årets Spiller-

 

Årets Toppscorer-

 

Avisen GLÅMDALENS Børsvinner-

 

Det er ingen overaskelse at Ida Bergersen stakk av med alle 3 prisene !!  - Hun har vært i knallform så og si hele sesongen. Toppscorer i 1. Divisjon med hele 28 mål !!  Sportslig leder Brynjar Fredheim  delte ut prisene – "Når en spiller vinner alle 3 hører det med til reglene at vedkommende  spiller må signere for ett år til" . Det ble gjort på direkten under prisutdelingen!! Det vil si at Ida Bergersen blir i Kongsvinger Damer og kler på seg den røde drakta ett år til.  Med hennes egne ord –" jeg kan fortsatt utvikle meg her, samtidig som jeg setter pris på den gode samhørigheten i spillergruppa"

 

Trener Pål Håpnes holdt en tydelig og god tale om hvor fornøyd han var med året – men noen knepp til må gjøres her og der hvis vi skal henge  med i toppen også neste år. Det ligger vel i kortene at også han er med neste år.

 

Det er prøvespilling og treninger i desember – Etter første runde er unnagjort med jentene er tilbakemeldingene at de fleste fortsetter neste år.  Med noen  ny-signeringer i tillegg  skal det bli et veldig spennende 2016.  Vi gleder oss alle til 2016 med «Damene fra de store skoger» som helt sikkert vil slå fra seg neste år også

 

Trenere og Støtteapparat 

KIL Damer