28. mai, 2012

Før kampen: Tromsdalen-Kil (NM J19)

På onsdag setter et ungt Kil mannskap seg på flyet til Tromsø for å spille 8.dels finale i J19 NM. Motstander Tromsdalen er det lag vi ikke vet så mye om. Vi møtte de i kvalifiseringen til 1.divisjon i fjor høst, men vi vet ikke hvor mye av det laget som stiller i J19 NM i år. De har sterke resultater å vise til så langt i turneringen. De slo Fløya i kvalifiseringen, og i forrige runde slo de Hesseng hele 7-0 på bortebane. Men Kil har også virket sterke så langt i turneringen.

Kil mangler en del spillere grunnet eksamen, men det er likevel en bra tropp som reiser. Troppen består av spillere fra damelaget, i tillegg til at 4 spillere fra rekruttlaget får muligheten. Dette er troppen Jørgen Kristiansen og Arild Salthaug tar med seg nordover:

Kine Knashaug, Thea Hestnes, Mathilde Pedersen, Martine Berget, Emilie Nylend, Tuva Nilsen, Moa Eriksson, Nora Hanssen, Thine Hestnes, Nora Bakke, Cecilie Dekkerhus, Kristine Lonkemoen, Pernille Sundby og Ine Sletbakken.

NM lagets trener Jørgen Kristiansen gleder seg til kamp:

- J19 NM kampene er en fin arena for mange spillere til å vise seg frem i forhold til spill på damelaget. Samtidig er det en fin arena for utvikling, og en arena der vi kan legge fokus på litt andre ting enn det vi har i seniorkampene. Men vi går for fullt for videre avansement. Det blir en tøff kamp, og laget vi møter nå holder et helt annet nivå enn de vi har møtt i turneringen så langt. Men om vi er på tå fra start og presterer godt har jeg god tro på at vi kan vinne kampen.