20. mai, 2012

Surt tap mot Fløya

Kil tapte i dag 1-2 hjemme mot Fløya i en kamp alle i Kil føler de kunne ha vunnet. Kil fikk verst tenkelige åpning med et unødvendig baklengsmål allerede etter to minutter. Og selv om Kils prestasjon ikke er på topp i dag så kjemper vi oss inn i kampen, og setter 1-1 et stykke ut i 2.omgang. Vi har også en kjempemulighet til å sette inn 2-1 like etterpå, men ballen gikk ikke i mål. Istedet så er det Fløya som får stjele med seg alle poengene etter scoring i kampens 83.spilleminutt.


Kil kan nok muligens føle seg litt snytt sett ut ifra banespillet, men det er som kjent målene som avgjør kamper. Når Kil ikke presterer bedre enn det de gjør er det lite å si på at det blir tap. Det er for mange spillere som ikke er "på", og det blir gjort for mange personlige feil. Nå må Kil jentene virkelig brette opp armene, og gjøre seg klar for kamp om 3 viktige poeng mot Fortuna på Color Line Stadion i Ålesund neste lørdag. 

 

Glåmdalens artikkel om kampen finner du her

 

Kampfakta:
2 min: 0-1
66 min: 1-1 Ida Bergersen (Moa Eriksson)
83 min: 1-2

Kil (4-4-2):
Thea Hestnes, Mari Finsen, Martine Berget, Mette Rudolfsen, Ida Bjerklund, Kine Hanssen, Andrea Weng, Nora Bakke (Tuva Nilsen fra 45), Moa Eriksson, Ida Bergersen (Siri Delviken fra 68), Pernille Sundby (Katrine Sæter fra 68).

Kil 2 vant forøvrig 4-2 mot Løten i dag, og henger dermed med i toppen av 3.divisjon.