17. mai, 2012

Før kampen: KIL-Fløya

På søndag kl.14.00 skal Kil møte Fløya hjemme på Gjemselund. Dette er den 6.serierunden i årets 1.divisjon. Selv om Fløya har hatt en noe mager poengfangst så langt denne sesongen så er det ingen tvil om at dette også blir en hard kamp. Vi har fått rapporter om at Fløya har spilt meget godt de siste kampene, og at poengfangsten ikke står i stil med prestasjonene.

Kil har som kjent vært inne i en litt tyngre periode den siste tiden. Med tre strake serietap mot tre av topplagene håper vi nå Kil skal komme knallsterkt tilbake. På hjemmebane pleier Kil å være gode, og om jentene presterer godt har vi god tro på tre poeng.

For første gang i årets sesong er alle spillere i troppen tilgjengelige og klare for kamp. Ida Bergersen kommer ned fra Trondheim, og Pernille Sundby kan få sin 1.divisjonsdebut etter å ha kommet gjennom en omgang i J16 NM kampen på mandag. Dermed er det stor konkurranse om en plass i start 11eren.

Vi håper på godt oppmøte blant publikum, slik at jentene kan få den hjelpen de trenger for å kapre tre viktige poeng på søndag!