11. okt, 2015

Seier i vesterled!!

Vi reiste over på fredag kveld og tok inn på hotell sentralt i Ålesund. Lasagne til middag deretter ruslet jentene en liten tur rundt i Ålesund for å få flyturen ut av beina. Etter en god natts søvn våknet vi til sol i Ålesund  - Frokost og en liten tur rundt i Ålesund stod på programmet lørdag formiddag. Vi avholdt et spillermøte på hotellet hvor vi så på video fra forrige kamp. Bra å se på hvordan vi skal og ikke skal gjøre det med visuelt felles oppfatning.

Etter en fin lørdag formiddag reiste vi til Color Line Stadion for å krige mote Fortuna Ålesund – og krig ble det!!  Fortuna gikk rett i strupen på oss i første omgang og tok nesten over hele banespillet.  Vi prøvde , men kom ikke helt ut av startblokkene.. Vi kom ikke helt ut av balanse, med vår erfaring defensivt tok vi oss inn og ”fru fortuna” hjalp oss i slutten av 1.omgang . Toppscoreren i 1.divisjon Ida Bergersen satte ballen i nettmaskene 3 minutter før pause.

Endelig pause og vi fikk tatt en runde på hva som måtte bli bedre. Vi rettet opp avstanden mellom forsvaret og midtbanen. I tillegg var trenerne tydelige på at vi måtte stå opp og trykke til i duellene.

Så sagt – så gjort – Vi var i føringen igjen og begynte å kjøre kampen. Scoring igjen fra Ida.   2-0 !!   Vi kjører videre.   Fortuna mister presset sitt i 2.omgang, men likevel kommer de til en avslutning hvor de klarer å   score etter at Kine redder , men må gi retur. Vi mister ikke fatningen og presser på videre på Color Line Stadion . Hvem andre en Ida Bergersen setter det 3.målet. Herifra og ut kampen gjorde vi alt rett. En meget god 2.omgang av damene.

Fløyta gikk . 3-1 til KIL damene – Da var det bare å hive seg i dusjen – På med tørt tøy – Ut til Vigra og med SAS hjem til de store skoger.

Neste lørdag venter Byåsen FK i Trondheim – Vi gleder oss til å reise til barteland !! Vi kjemper om medaljer og opprykk herifra og ut !!!