13. mai, 2012

Enkelt videre i J19 NM

Kil gikk i dag enkelt videre til 2.runde i J19 NM, etter 6-0 seier hjemme mot Skedsmo på Gjemselund. Kil dominerte kampen fra start til slutt, og Skedsmo var aldri i nærheten av å score. Kil spiller en veldig god 1.omgang, og leder 5-0 til pause. 2.omg har ikke i nærheten av samme kvalitet som den første, men Kil har likevel grei kontroll. Kils trener Jørgen Kristiansen var godt fornøyd etter kampen:

 

- 1.omgang var veldig bra. Da er vi kompakte og aggressive defensivt, samtidig som vi klarer å ha ro med ballen. I 2.omgangen senker vi oss litt for mange hakk, men det er ofte slik det blir når vi har avgjort kampen tidlig. Vi tar med oss den gode prestasjonen og det fine spillet fra 1.omgang videre til neste cuprunde.

 

Alle resultatene fra J19 NM 1.runde kan du finne her. Kildamer.com kommer tilbake med trekningen for 2.runde så fort den er klar.

 

Kampfakta:

Målscorere for Kil: Mariann Nabben (2), Nora Bakke, Kristine Lonkemoen, Mathilde Pedersen og Martine Berget.

 

Kil (4-4-2):

Kine Knashaug, Mari Finsen, Martine Berget, Tuva Nilsen, Johanne Jahr, Mathilde Pedersen, Nora Bakke, Mariann Nabben, Emilie Nylend, Kristine Lonkemoen, Nora Skyrud.

Benyttede innbyttere: Thine Hestnes og Ine Sletbakken.

 

Allerede i morgen kan du se mer NM fotball på Gjemselund. Da spiller Kils J16 lag mot Bærum kl.19.45.