12. mai, 2012

Før kampen: KIL-Skedsmo (NM J19)

På søndag spiller Kil 1.runde i J19 NM mot Skedsmo. Skedsmo er et godt lag, som kan vise til gode resultater både i sin seniorserie og juniorserie. Det at de også har gått gjennom NM kvalifiseringen er et styrketegn i seg selv, da nivået på kvalifiseringen i Akershus ofte er høyt. Vi vet også at Skedsmo har noen gode enkeltspillere, blant annet Emilie Stordal som har aldersbestemte landskamper for Norge.

Når det gjelder laget Kil stiller i denne kampen bærer dette litt preg av det harde kampprogrammet den siste tiden. Damelaget har to kamper denne uken, og en av de går dagen før. Dermed sier det seg selv at de fleste fra damelaget er uaktuelle for kamp, da 1.divisjon har høyere prioritering. Samtidig er det J16 NM kamp på mandag, og her er vi regjerende mestre. Derfor har også denne kampen høyere prioritet, og alle spillere som er aktuelle til den kampen er ikke aktuelle for kamp mot Skedsmo. Kil stiller dermed et relativt ferskt lag, der store deler er hentet fra 3.divisjons troppen, med enkelte spillere fra damelaget.

 

Jørgen Kristiansen leder J19 NM laget, og han hadde følgende å si før kampen:

Dette blir først og fremst en arena for rekruttspillerne, der de får muligheten til å vise seg frem. Men de må virkelig brette opp armene til denne kampen. Skedsmo er et godt lag, som har gode resultater å vise til. Men om vi klarer å få fart på ballen, og klarer å få kampen inn i vårt spor er det gode muligheter for avansement. Jeg tipper dette blir en veldig jevn match mellom to lag som ønsker å holde ballen nede på bakken.

Følgende tropp er pr.dags dato klar, men noen spillere vil bli lagt til før kamp:
Fra damelaget: Kine Knashaug, Mari Finsen, Tuva Nilsen og Nora Bakke.
Fra rekruttlaget: Johanne Jahr, Thea Nystuen, Emilie Nylend, Mariann Nabben, Mathilde Pedersen, Kristine Lonkemoen og Nora Skyrud.