26. apr, 2012

Før kampen: KIL-Sarpsborg 08

Kil tar imot Sarpsborg 08 til noe som kan minne om en toppkamp i 1.divisjon. Kampen spilles på gjemselund søndag kl.15. Sarpsborg 08 er et lag vi kjenner godt, og et lag det alltid er gøy å møte. Vi spilte Sarpsborg 08 i siste treningskamp før sesongstart, og tok en noe overaskende seier på bortebane. Det skal dog nevnes at vi møtte et noe svekket Sarpsborg 08 lag. Forrige serierunde knuste Sarpsborg 08 opprykkskandidaten Avaldsnes 5-1, og alle målene ble scoret av spillere som ikke var tilgjengelige i den nevnte treningskampen.

Men Kil er også i godt slag om dagen, så vi tipper dette blir en åpen, velspilt og spennende kamp, mellom to ballskikkelige og offensive lag. Skadesituasjonen er også positiv for Kil, og det er kun Pernille Sundby som er utilgjengelig med sin kneskade. Hun er forøvrig på bedringens vei, og har begynt å trene rolig med ball denne uken. Nysigneringen Siri Delviken er også blitt spilleklar og er dermed aktuell for kampen.

Billettsalget starter 1 time før kamp, og kioskene er åpne. Det er forøvrig spådd nydelig vær, så ta deg en tur til gjemselund på søndag for å heie fram Kil jentene i toppkampen!