21. apr, 2012

Sliteseier i Bergen

Kil spilte i dag borte mot Åsane, og fikk med seg en 3-0 seier og 3 poeng i bagasjen hjem til Kongsvinger. Men dette var absolutt ingen enkel seier for Kil damene, og 3-0 seieren er nok litt misvisende i forhold til kampbildet. Åsane var gode på midtbanen, vant mange av duellene, og hadde mye av banespillet på den tunge naturgressbanen. Men fotballkamper avgjøres som oftest foran begge målene, og der var Kil bedre enn Åsane i dag.

Kil står dermed med 6 poeng etter 2 kamper, og topper i dette øyeblikket tabellen. Kil trener Johan Hammarström er naturlig nok fornøyd med det, og dette er det han hadde å si til lokalavisa Glåmdalen etter kampen:

– Denne seieren satt langt inne. Men det er sterkt å reise fra Bergen med tre poeng, og ikke minst tre mål. Vi fikk noen mål for mye, men samtidig er jeg stolt over jentene som kan vippe en slik dårlig kamp i vår favør. Jentene vant på en rutinert måte. Selv om de er unge har vi vært borti flere slike kamper tidligere, så vi vet hvordan vi skal håndtere slike dårlige dager.

Her kan du se bilder, og lese hva glåmdalen skriver om kampen.

Kampfakta:
21 min: 0-1 Kine Hanssen
76 min: 0-2 Mari Finsen (Martine Berget)
90 min: 0-3 Cecilie Dekkerhus (Andrea Weng)

Kil (4-4-2):
Thea Hestnes, Mari Finsen, Martine Berget, Mette Rudolfsen, Ida Bjerklund, Kine Hanssen (Nora Bakke i 4 min), Andrea Weng (Tuva Nilsen i 1 min), Thine Hestnes, Cecilie Dekkerhus, Ida Bergersen, Ine Sletbakken (Caroline Vad Østby i 20 min).

(foto: Simen Næss Hagen / Glåmdalen)