11. mai, 2015

Cup exit mot Øvrevoll Hosle og første tap i serien mot Grei Elite..

 

Vi skriver 11 Mai og første uke i MAi er lagt bak oss. Cup exit  mot Øvrevoll Hosle borte og første tap i serien mot Grei Kvinner Elite er bokført.
 
Cupkampen stilte vi med en tynnere tropp p.g.a av forskjellige frafall. Resultatet ble 3-1. Banestørrelse og regnvær talte ikke til vår fordel. Vi skal håndtere det meste, men på tirsdag var vi ikke bedre.
 
Les hva Glåmdalen sier her:
 
 
Lørdag var det en ny mulighet i serien mot Grei Kvinner Elite. Vi møtte et Grei lag som ikke hadde tatt poeng ennå i serien . De kriget tøffere, og utnyttet feilpasninger hos oss, derfor tok de 3 poeng. Etter utligning til 2-1 av Ida Bergersen etter et fint løp til dørlinjen av Johanne Christiansen kjørte vi på med det remmer og tøy kunne holde med 3 bak. Vi klartet ikke å sette et mål til slik at vi kunne tatt med oss 1 poeng hjem . Det hadde vi fortjent etter at vi var bedre med ballinnehavet, men fotballen kan være kynisk. Grei satte sine sjanser - det gjorde ikke vi.
 
Les hva Glåmdalen sier her:
 
 
En ny god treningsuke skal gjennomføres før Sarpsborg08 kommer på besøk lørdag 16 mai klokken 13.00. Vi sees på Gjemselund dagen før nasjonalsdagen !!