19. apr, 2012

Før kampen: Åsane-KIL

På lørdag spilles 2.serierunde, og Kil reiser til Bergen for å møte Åsane. Kampen spilles 13.00, på Myrdal gress. Åsane er et lag som kan minne mye om oss selv. De er nyopprykket til 1.divisjon, etter å ha vært relativt overlegne i sin 2.divisjonsavdeling i fjor. De har igjennom vinteren forsterket stallen med en rekke nye spillere, hvorav mange har erfaring fra spill på høyt nivå. I 1.serierunde spilte Åsane 2-2 borte mot Fortuna, noe som må sies å være en god prestasjon. Så dette blir ingen enkel kamp for Kil damene.

 

Stemningen i Kil troppen er på topp etter den positive opplevelsen mot Voss i forrige serierunde, men vi vet at om vi skal få med oss poeng i bagasjen hjem fra Bergen må det presteres på et veldig høyt nivå. Skadesituasjonen ser slik ut:

Utilgjengelige spillere: Pernille Sundby, Moa Eriksson og Siri Delviken.

Det gjør at Johan Hammarström og Jørgen Kristiansen tar med seg følgende tropp til Bergen:
Thea Hestnes, Ida Bjerklund, Mari Finsen, Mette Rudolfsen, Tuva Nilsen, Thine Hestnes, Martine Berget, Andrea Weng, Kine Hanssen, Kine Knashaug, Ine Sletbakken, Nora Bakke, Katrine Sæter, Caroline Vad Østby, Cecilie Dekkerhus og Ida Bergersen.

 

Kampen kan følges "live" fra lørdag kl.13 her.