26. apr, 2015

KIL Damer med 3 poeng hjem fra Kringsjå - Lyn slått 2-1

Vi startet rufsete og nervøst i 1.omgang. Vi spilte med skuldrene litt for høyt. Det ble det 0-0 til pause av. I annen omgang kom vi i gang bedre . Pasningsspill og overganger satt bedre, samtidig som forsvaret tettet godt igjen. Vel fortjent i 51. Minuttet scoret Thea Krossøy på en overgang etter boka. Stillingen er 1-0. Spillet bølger litt frem og tilbake og det blir frispark i det 75. minutt. Ida Bergersen legger opp ballen på 30 meter og skyter nesten muren i ”filler” . Returen setter hun med venstre benet under keeperen til Lyn. Litt heldig ,men fotballen er rund. 

Vi jaget videre etter dette, men det gjorde også LYN. Vi holdt i mot helt til en corner på overtid. LYN kranglet inn en utligning. Resultatet 2-1 er vi meget fornøyd med. Vi er godt i gang med serien nå på øvre delen av tabellen.

 

Kongsvinger folk og alle andre. Still opp 1.Mai og støtt jentene mot Haugar fra Haugesund klokken 14.00 på Gjemselund !!

 

Resultat:  1-2

 

Målscorere:      0-1 Thea Krossøy (KIL)   51 min.

                       0-2  Ida Bergersen (KIL) 73 min

                       1-2   Vikan (LYN)  90 min 

 

Spillere: Kine Marie Knashaug, Johanne Krogsrud Christiansen, Mette Rudolfsen, Tuva Rolstad Nilsen, Martine Moseng, Thine Hestnes, Ingrid Andrea Udnes Weng, Dorte Kvilten, Sara Asakskogen 75 min (Støve), Ida Bergersen, Thea Krossøy 90 min (Høgberget).

Reserver: Thea Hestnes, Martine Berget, Tonje Storbråtenn, Amalie Høgberget, Dina Støve, Sara Karlsson Lysen .