15. apr, 2015

Drama i 3 akter på Gjemselunden !!

Seier 7-5 etter ekstraomganger og straffesparkonkurranse!!

 

Akt 1:

 

Vi møtte et Raufoss som tapte kvalikken for 1.Divisjon i fjor. Vi viste at de kunne ligge tett opp mot 1.divisjonsnivå så dette ville ikke bli til å kimse av. Jentene ble jaget hardt i starten av kampen. Dette stabiliserte vi utover i kampen. Til tider var vi oppe på det nivået vi skal være med godt press, godt pasningsspill og gode avslutninger. Likevel var ikke marginene på vår side i avslutningene.

Raufoss tok ledelsen 1-0. Dette rettet vi opp med et riktig idømt straffespark for felling av Ida Bergersen godt innenfor16 meteren. Hun tok selv straffen og plasserte den sikkert til side for keeperen. Da var det 18 minutter igjen av kampen. Pasningsfeil fra vår side i det 81 minutt fikk det utfallet at Raufoss scoret på en av sine overganger og stillingen er 1-2.10 sekunder igjen av kampen og vi blir tildelt frispark rett på utsiden av Raufoss sin 16 meter. Ida Bergersen gjør som hun har gjort før. Plasserer det hardt langs bakken nede ved stolperota. 2-2 til full tid!!

 

Akt 2:

 

Det skulle bli sent på Gjemselunden tirsdag kveld. Damene gjorde seg klare for 2 x 15 minutter ekstraomganger. Vi spilte til tider god fotball igjen og det var fortjent at Andrea Udnes Weng satte inn 3-2  i starten av 2. ekstraomgang. Vi presset på videre – likevel ble det ikke flere mål for oss. Noen feil valg i sikringsspillet i det 119 minuttet får Raufoss muligheten på overgang – den ga de ikke fra seg. 3-3 etter full tid !! 

 

Akt 3:

 

Da var det bare å gjøre seg klare til straffekonkuranse klokken 22.30 !!  Trenerapperatet hadde gjort klart hvem som skulle ta straffene under ekstraomgangene. Dette klarte vi med våre gode skyttere.   Vår gode keeper Kine Knashaug hadde reaksjonsevnen  på plass og reddet mesterlig to ganger.Like sikkert satte vi inn 4 gode straffer

 

 – med det er vi videre i NM for damer.!!

 

Vi tar med de gode periodene i kampen opp mot seriestart. Den starter med hjemmekamp mot Øvrevoll Hosle  på Gjemselunden Lørdag 18. April  Kl. 1300. Møt opp og støtt jentene!!

 

Dette skriver Glåmdalen :

 http://www.glomdalen.no/KIL_vant_straffedrama_-5-19-46528.html

 

Resultat:

7-5 etter straffesparkonkurranse

Kongsvinger: Knashaug, Moseng (Støve 46 min.), Rudolfsen, Rolstad Nilsen, Christensen, Eriksson (Lysen 70 min), Asakskogen (Soleng 115 min),Kvilten,Udnes Weng,Bergersen,Krossøy. Ubenyttet Reserve: Høgberget

 

Scoringer:

 

72 min. Bergersen (straffe), 90 min Bergersesen, 109 min Udnes Weng, 120 min Kvilten (straffe), 120 min Udnes Weng (straffe), 120 min Krossøy (straffe),120 min Bergersen (straffe)