20. okt, 2014

Poengdeling i lokaloppgjøret

På lørdag var det duket for lokaloppgjør på Gjemselund, da Kil tok imot Fart. Kil kom best igang, og dominerte de første 45 minuttene. Ida Bergersen sendte Kil i ledelsen med et strålende langskudd etter 32 minutter. Til tross for flere store sjanser klarte ikke Kil å øke ledelsen før pause, og istedet er det Fart som utlikner på overtid av 1.omgang med en corner som blir skrudd rett i mål.
I andre omgang faller kvaliteten på kampen. Kil klarer å ikke gjenskape den gode prestasjonen fra 1.omgang, og sliter med å skape de store farlighetene. Fart på sin side ligger kompakt med mål om å forsvare sitt ene poeng som vil gi de fornyet kontrakt i divisjonen. Dermed ender kampen med 1-1 og poengdeling.
Dette var nok et resultat Fart er mest fornøyd med. Kil presterer veldig godt i 1.omgang, men svakere i 2.omgang. Men skal vi vinne kamper som dette handler det om å prestere gjennom samtlige 90 minutter, og samtidig sette sjansene sine. Selv om det føles noe urettferdig at vi bare får ett poeng ut ifra hvordan kampen var, så er det bare oss selv vi har å klandre ettersom vi ikke klarer å drepe kampen.

I siste seriekamp spiller Kil bortekamp mot opprykksjagende Urædd. Denne kampen vil avgjøre om Kil blir nummer 7, 8 eller 9 i årets 1.divisjon.

Kampfakta:

Kil (4-4-2):
Thea Hestnes, Johanne Christiansen, Dina Støve, Tuva Nilsen, Caroline Vad Østby, Thea Krossøy (Marte Tungen fra 82), Nora Hanssen, Thine Hestnes, Cecilie Dekkerhus (Dorte Kvilten fra 55), Pernille Velta (Dorte Kvilten fra 36), Ida Bergersen.

32 min: 1-0 Ida Bergersen (Thine Hestnes)
45 min: 1-1