28. sep, 2014

Hederlig innsats mot opprykksklare Sandviken

Kil reiste til Bergen med mål om å gjøre en god prestasjon mot opprykksklare Sandviken. Sandviken hadde før kampen allerede vunnet serien, og sto med 40-0 i målforskjell på hjemmebane. Kil gikk derfor ut med håp om å forsvare seg på best mulig måte, for å henge med i kampen lengst mulig. Dessverre får Sandviken mål etter kun ett minutts spill, og da blir resten av kampen vanskelig. Men Kil jobber godt utover i omgangen, og holder de fleste farligheter unna eget mål. Men Sandviken opp i 2-0 før pause, etter å ha stanget en corner i mål.
I andre omgang går Kil mer offensivt ut, med målsetning om å sprekke nullen som Sandviken har på hjemmebane. Kil ypper seg skikkelig, og 2.omgangen er lenge jevnspilt. Dette holder seg frem til det gjenstår fem minutter. Da klarer ikke lenger slitne Kil-bein å henge med, og Sandviken setter spikeren i kista med både 3-0 og 4-0 i løpet av kampens siste minutter.

Vi synes Kils jenter viste god moral i denne kampen, og la ned en respektabel mengde arbeid. 2.omgangen er spesielt positiv, da vi lenge spiller jevnt med seriens desidert beste lag. Om det er noe som må forbedres frem til neste kamp, er det opptreden på defensive dødballer. Der har vi sluppet inn litt for mange mål i det siste.

Kampfakta:

Kil (5-4-1/4-4-2):
Thea Hestnes, Johanne Christiansen, Dina Støve, Emma Kornstad, Tuva Nilsen, Caroline Vad Østby, Sara Asakskogen (Cecilie Dekkerhus fra 69), Nora Hanssen, Thine Hestnes, Dorte Kvilten (Pernille Velta fra 45), Thea Krossøy (Marte Tungen fra 45).

Gult kort Kil: Nora Hanssen.

1 min: 1-0
29 min: 2-0
85 min: 3-0
86 min: 4-0